Email

Menu

Teamleider facilitaire zaken


Teamleider Facilitaire Zaken

Ben jij een zwaargewicht op het gebied van Facilitaire Zaken? Kun jij adviseren over het beste facilitaire beleid? Geeft het je energie om leiding te geven en te coördineren? Ben je van nature een leider die het overzicht houdt? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe baan!  

Wat ga je doen als teamleider facilitaire zaken? 
Je bent verantwoordelijk voor veiligheid, huisvesting, beheer, coördinatie en onderhoud van de scholen. Je stuurt meerdere teams Facilitaire Medewerkers aan op diverse locaties van Gilde Opleidingen. Je adviseert de directie over facilitair beleid en je bereidt alles voor. Behalve leidinggeven, coördineer je zowel de werkzaamheden van de medewerkers van de onderwijsinstelling als de uitvoering van werkzaamheden door externe partijen.  
Je voert het contractmanagement op diverse facilitaire contracten en overlegt met leveranciers. Je hebt kennis van en ervaring met (Europese) aanbestedingen en je bent in staat om projecten te leiden. Je komt te werken bij het Team Facilitaire Zaken van de dienst Bedrijfsvoering in de regio Noord Limburg. 

Wie ben jij?
Je bent een mensgerichte teamleider op facilitair gebied en hebt ervaring in het direct en indirect aansturen van teams. Resultaat- en klantgericht zijn zit in je DNA en met je empathische en duidelijke manier van communiceren ben jij voor alle partijen een goede gesprekspartner. Vanzelfsprekend ben je op de hoogte van actuele ontwikkelingen op facilitair gebied; denk hierbij aan huisvesting en inrichting, beheer en onderhoud van (school)gebouwen. Je kunt op tactisch niveau opereren en kunt het strategisch beleid vertalen naar tactisch en operationeel niveau.   

En verder heb je: 
•    Afgeronde HBO opleiding Facilitair Management of vergelijkbaar;
•    Kennis van relevante Arbo-, milieu- en veiligheidswetgeving;  
•    Kennis van facilitaire tools, innovaties en trends die je kunt toepassen en benutten; 
•    Het in de vingers om bruggen te bouwen en verbindingen te leggen; 
•    Ervaring met contract- en leveranciersmanagement en het leiden van projecten;
•    Vaardigheid in het evalueren en optimaliseren van werkprocessen een duidelijke visie op dienstverlening;

Wij zijn Gilde Opleidingen
Gilde Opleidingen wil zich onderscheiden door studentenzorg; we bieden onze studenten maatwerk dat past bij ieders talent en ontwikkelvraag. We zijn een regionaal ROC met sterke wortels in Noord- en Midden Limburg, dat samen met ons externe netwerk kleinschalig onderwijs biedt in een vertrouwde omgeving, aan jongeren en volwassenen. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld en dat binnen een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen, binnen 15 vakscholen, kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op Gilde Opleidingen.

Ons aanbod
Het betreft een functie van 1 fte. Wij bieden je in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is ingedeeld in schaal 10 van de cao-mbo, minimum €2.915,- en maximum €4.359 op fulltime basis. Dit wordt aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness.  

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Ton Kollée, manager facilitair & huisvesting: tel: 06 836 715 02 of t.kollée@rocgilde.nl. 

Reageren!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 13 december 2020 in te sturen via de actieknop Solliciteren op werken bij Gilde Opleidingen. Selectiegesprekken zullen plaatsvinden 22 december 2020.