Email

Menu

Systeembeheerder 2021

Systeembeheerder


Hoe snel vind jij je draai in een ICT omgeving waar processen zijn ingericht maar jouw kennis ingezet wordt om dit verder te verbeteren? Wordt je enthousiast wetende dat we minstens 200 servers hebben draaien? Kortom, ben jij die initiatiefrijke en kundige systeembeheerder en wil je doen waar je goed in bent? Kom dat dan bij ons doen!

Dit is de afdeling en het team
ICT is het expertisecentrum van Gilde Opleidingen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Zorgen voor een overzichtelijk producten- en dienstenpakket die de organisatie in staat stelt om op topniveau onderwijs te verzorgen en de administratieve processen die daarbij noodzakelijk zijn optimaal te ondersteunen is waar we als team mee bezig zijn en voor staan. Onze klantgerichte houding maakt ons zeer benaderbaar en zichtbaar in de organisatie zelfs in coronatijden, waardoor we constant met andere afdelingen en collega’s in contact staan. Innovatief, betrokken en deskundig, dat zijn wij, jij ook?

Wat ga je doen als systeem(netwerk)beheerder?
Je stelt een diagnose, detecteert en lost complexe, hardnekkige storingen in de IT infrastructuur op en doet op basis hiervan voorstellen voor de optimalisatie van het systeem aan de teamleider en ICT architect. Ook voer je changemanagementprocedures uit bij aanvragen tot wijzigingen in de IT infrastructuur.
Je draait mee in het operationele beheersproces en doet voorstellen voor het onderhoud- en vervangingsplan. Je denkt mee in voorstellen over de aanschaf van apparatuur en programmatuur, waarbij de behoeften bij de gebruikers en de financiële ruimte in overweging worden genomen. Je werkt gedetailleerde ontwerpen uit voor technisch complexe en specialistische implementaties. Daarnaast implementeer, operationaliseer en evalueer je backend componenten in de IT infrastructuur.

Jouw talent en ambitie
Wij zijn op zoek naar een flexibele en proactieve professional die stevig in zijn/haar schoenen staat en in staat is in samenwerkingsverband snel en adequaat te handelen. Je bent in staat om op basis van feiten op een gestructureerde manier problemen te analyseren en op te lossen en hebt daarbij kwaliteit hoog in het vaandel staan. 
Daarnaast dien je in staat te zijn zowel project- als procesmatig te werken en te opereren binnen de kaders van het op ITIL gebaseerde support en change proces. 

Verder beschik je over:

  • Minimaal 1 jaar werkervaring met een ICT systeembeheer omgeving; 
  • Conceptuele kennis van Netwerken (LAN, WAN, WLAN, Firewalls, loadbalancing) is een pré, 
  • Front end gerelateerde systemen zoals de Microsoft besturingssystemen, workspace management tooling en applicatie packaging / distributie;
  • Kennis van ITIL;
  • Kennis van backend componenten, in ieder geval van Microsoft Office 365; 
  • Kennis van backend serversystemen en datacenteroplossingen.

We zien graag terug komen dat je graag wilt leren wanneer je nog niet de jarenlange ervaring bezit van een doorgewinterde systeembeheerder. Idealiter heb je wel al gewerkt in een omgeving waar ICT processen zijn ingericht. 

Wij zijn Gilde Opleidingen
Gilde Opleidingen heeft een traditie in vakonderwijs met sterke wortels in Noord- en Midden-Limburg. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld. Wij geloven in het echte werk, het ambacht, van vakmensen. Binnen een groot netwerk brengen we kleinschalig onderwijs in de praktijk. In een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op Gilde Opleidingen.nl

Ons aanbod
Het betreft een fulltime functie in een stabiele mbo organisatie. Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar, met de intentie om dit te verlengen. De gewenste startdatum is zo snel mogelijk. Het salaris is ingedeeld in schaal 8 van de cao-mbo, minimum €2.309,- en maximum €3.474,- op fulltime basis. Dit wordt aangevuld met een volledige 13e maand en natuurlijk 8% vakantietoeslag. 
Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao-mbo zoals standaard 30 vakantiedagen met mogelijkheid tot opbouw van meer vrije dagen. Daarnaast kun je gebruik maken van diverse collectieve verzekeringen en regelingen zoals onder zorg- en arbeidsongeschiktheidsverzekering, bedrijfsfitness en een uitgebreid (digitaal) cursusprogramma van de GO!cademy. 
Om ervoor te zorgen dat jij je werk zo optimaal mogelijk kunt uitvoeren krijg je bij deze functie een laptop en telefoon voor zakelijk gebruik. Tevens krijg je binnen de afdeling ICT training on the job en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Sebastiaan Raven, teamleider ICT Backoffice, via telefoonnummer 06 221 715 99 of e-mail s.raven@rocgilde.nl.
Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, mail dan naar solliciteren@rocgilde.nl 

Kom solliciteren!
Herken jij jezelf in het profiel? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 19 januari 2021 in te sturen. 
Alleen sollicitaties via onze eigen “werken bij” website 'klik hier' worden meegenomen in de selectieprocedure. Solliciteer door naast de vacaturetekst op de knop “Solliciteren” te klikken en vul jouw gegevens in, inclusief CV en motivatiebrief. 

Vervolg stappen na jouw online sollicitatie
Na de kerstvakantie zullen we zo snel mogelijk een selectie maken en krijg je van ons reactie. Ben jij diegene die we graag willen spreken? Dan krijg je van ons de uitnodiging voor een gesprek, datum hiervoor stemmen we met jou af.