Email

Menu

Roostermaker

 

Roostermaker 

 

Ben je een echte planner en puzzel je graag? Ben je goed in de omgang met mensen en vind je makkelijk je draai in een hectische omgeving? Dan zijn we op zoek naar jou.

 

Wat ga je doen als Roostermaker? 

Als Roostermaker van Gilde Opleidingen ben jij verantwoordelijk voor de planning van verschillende onderwijsactiviteiten, de toewijzing van (onderwijs)faciliteiten en het adviseren met betrekking tot de planning van het onderwijs. Je inventariseert de wensen, ontwerpt op basis hiervan het rooster en adviseert over alternatieve mogelijkheden en eventuele consequenties. Door je oplettende en onderzoekende houding signaleer je knelpunten in het rooster en draag je verbetervoorstellen aan. Van een last minute wijziging deins jij niet terug, sterker nog je ziet het als een uitdaging om deze nog snel te verwerken in het rooster! Naast je roosterwerkzaamheden ben je het aanspreekpunt voor vragen over het rooster en ben je verantwoordelijk voor de eindredactie, publicatie en informatievoorziening van roosters. We zoeken roostermakers voor de locaties Venray en Weert. 

Jouw talent en ambitie 

Onze nieuwe collega is een stressbestendige, enthousiaste en collegiale professional. Je bent flexibel en kunt goed meebewegen met de vragen die op je pad komen. Snel schakelen en een proactieve houding is een tweede natuur! Uiteraard heb je een passie voor het vak waardoor je op de hoogte bent van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van roosteren. Ervaring in het onderwijs is niet noodzakelijk, je snel thuis voelen in een professionele omgeving wel. Om snel aan de slag te kunnen heb je de kwaliteit en gedrevenheid je snel in te werken in de gebruikte software (roosterprogramma Xedule en leerling registratie-programma EduArte). Verder beschik je over minimaal mbo werk- en denkniveau en heb je aantoonbare ervaring met complexe planprocessen in een dynamische omgeving.  

Wij zijn Gilde Opleidingen 

Gilde Opleidingen heeft een traditie in vakonderwijs met sterke wortels in Noord- en Midden-Limburg. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld. Wij geloven in het echte werk, het ambacht, van vakmensen. Binnen een groot netwerk brengen we kleinschalig onderwijs in de praktijk. In een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod 

Het betreft een functie voor 0,5 - 1fte. Wij bieden je, in eerste instantie, een contract voor de duur van een jaar. De gewenste startdatum is bespreekbaar, liefst 01-06-2021. Het salaris is ingedeeld in schaal 7 van de cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy. 

Meer weten? 

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Herman Theeuwen, teamleider roosterplanning, via telefoonnummer 06 -235 686 08.  Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Anouk Herben, adviseur werving en selectie via telefoonnummer 06-14900694.

Reageer! 

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 16-04-2021 in te sturen via de Actieknop Solliciteren via Werken bij Gilde

Datum gesprekken 

De gesprekken vinden plaats op 22 en 28 april 2021