Email

Menu

RoostermakerRoostermaker
Ben je een echte planner en puzzel je graag? Ben je goed in de omgang met mensen en vind je makkelijk je draai in een hectische omgeving? Dan zijn we op zoek naar jou.

Wat ga je doen als Roostermaker?
Als Roostermaker ben jij verantwoordelijk voor de planning van verschillende onderwijsactiviteiten (maakt roosters), de toewijzing van (onderwijs)faciliteiten en het adviseren met betrekking tot de planning van het onderwijs. 

Jij gaat aan de slag met roosteren, dat wil zeggen:

 • je maakt (periode) roosters, wijst ruimtes toe en past deze aan bij onvoorziene omstandigheden;
 • je inventariseert wensen, ontwerpt op basis hiervan het rooster en adviseert over alternatieve mogelijkheden en consequenties; 
 • je maakt afspraken met beheerders van ruimten;
 • je kan goed omgaan met onverwachte wijzigingen en weet deze snel in een rooster te verwerken;
 • je bent verantwoordelijk voor de eindredactie, publicatie en informatievoorziening van roosters;
 • je beantwoordt vragen over de roosters;
 • je stelt overzichten samen vanuit de administratie;
 • je signaleert (structurele) knelpunten op het gebied van roostering en draagt verbetervoorstellen aan.

Je komt te werken in het facilitaire team van de locatie Groenveldsingel 40 te Venlo. 

Jouw talent en ambitie
Jij bent een stressbestendige, enthousiaste en collegiale professional met aantoonbare ervaring met complexe planprocessen in een dynamische omgeving.
En verder heb je:

 • minimaal mbo werk- en denkniveau;
 • ervaring in het onderwijs is niet noodzakelijk, je snel thuis voelen in een professionele omgeving wel, evenals de kwaliteit je snel in te werken in de gebruikte software (roosterprogramma Xedule en leerling registratie-programma EduArte);
 • kennis van Gilde Opleidingen organisatie en de sectoren is een pré;
 • de bereidheid interne opleidingen ten behoeve van het planningsysteem te volgen;
 • goede communicatieve vaardigheden, en ben je stressbestendig.

Wij zijn Gilde Opleidingen
Gilde Opleidingen heeft een traditie in vakonderwijs met sterke wortels in Noord- en Midden-Limburg. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld. Wij geloven in het echte werk, het ambacht, van vakmensen. Binnen een groot netwerk brengen we kleinschalig onderwijs in de praktijk. In een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod
Het betreft een functie voor 0,75 fte. Wij bieden je, in eerste instantie, een contract voor de duur van een jaar. De gewenste startdatum is bespreekbaar, liefst 01-05-2020. Het salaris is ingedeeld in schaal 7 van de cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Herman Theeuwen, teamleider roosterplanning, via telefoonnummer 06 235 686 08. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, mail dan naar solliciteren@rocgilde.nl

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 31-03- 2020 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken
De gesprekken vinden plaats op 09-04- 2020.