Programmaleider Foodlab Community Platform

Gilde Opleidingen is op zoek naar een programmaleider die een brug gaat bouwen tussen de Limburgse Hospitality & Food branche en het onderwijs, kan praten als Brugman en voor wie het geen brug te ver is om een échte ambassadeur te worden voor ons Foodlab Limburg!

Wat ga je doen als programmaleider?
Bij Foodlab Limburg zoeken we een betrokken en ondernemende programmaleider die de verbinding maakt tussen de Limburgse Hospitality & Food bedrijven en het onderwijs, om zo tot een mooie samenwerking te komen. Het doel hiervan is het ontwikkelen van onderwijsvernieuwingen door te leren in de praktijk.
Je houdt je bezig met het inrichten en uitbouwen van een community bestaande uit het bedrijfsleven, het onderwijs, studenten en oud-studenten.
Je gaat op een innovatieve manier te werk en ontwikkelt een ambitieus plan voor de Hospitality & Food branche, waarbij je met gemak nieuwe paden bewandelt en risico’s en beslissingen durft te nemen.
Je wordt dus een ambassadeur voor Foodlab Limburg en zet samen met de twee collega-programmaleiders (Algemeen Programmaleider en Programmaleider Onderwijs) de schouders onder dit project.
De standplaats is Venlo en verder ben je veel onderweg (in Limburg).

Wat is het Foodlab Limburg?
Door het bourgondische karakter van Limburg, de grote verscheidenheid aan lokale producten en natuurlijk de Limburgse gastvrijheid,zien wij onze mooie provincie als dé culinaire regio.
Omdat er nog veel kansen onbenut worden, slaan het bedrijfsleven, Gilde Opleidingen en Arcus College de handen ineen door het oprichten van een Centrum voor Innovatief Vakmanschap: FoodLab Limburg.
Foodlab Limburg wordt een platform waar studenten en vakmensen samen werken en leren.
Het stimuleren van kennisuitwisseling over nieuwe technieken en innovaties in de sector is een speerpunt. Ook creëren we leercommunities waarbij we enthousiaste studenten en bevlogen vakmensen met elkaar in contact brengen onder begeleiding van onze docenten.
Kijk voor meer informatie op: https://www.foodlablimburg.nl/

Jouw talent en ambitie
Wij zoeken een vriendelijke, innovatieve en gepassioneerde verbinder met een netwerk in de Limburgse horeca en affiniteit met het onderwijs.
Met jouw doelgerichtheid, ondernemende instelling en innemende persoonlijkheid weet je jouw netwerk verder uit te bouwen, te onderhouden en tot afspraken te komen.
Je bent een waardige gesprekspartner en hebt gevoel voor de verschillende standpunten en belangen waarbij je soepel kunt schakelen in diverse situaties.

En verder heb je:

  • minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • een authentieke persoonlijkheid, met een hoge gunfactor;
  • vaardigheid in prioriteren, plannen en organiseren;
  • kwaliteiten die je een goede teamplayer maken die kennis graag deelt met de collega’s;
  • de vaardigheid om zowel te functioneren als integraal verantwoordelijk leider als samen te werken met de andere programmaleiders;
  • een sterk empathisch vermogen: je vangt signalen snel op;
  • aantoonbare ervaring in het leiden van complexe projecten met programmamanagement;
  • kennis van het (v)mbo-onderwijs op het gebied van hospitality & food of de bereidheid je deze eigen te maken;
  • bekwaamheid op het gebied van externe communicatie en pr;
  • het in je mars om op verschillende niveaus binnen en buiten Foodlab Limburg te handelen;

Tevens dien je in het bezit te zijn van een auto.

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen opwww.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod
Het betreft een functie met een omvang van 0,6 fte, voor de duur van vier jaar (of zolang het project loopt) waarbij we je in eerste instantie een contract voor de duur van 1 jaar bieden. 
De startdatum is in overleg.
Je komt in dienst bij Gilde Contract. Het salaris is ingedeeld in schaal 10 van de cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform ons eigen arbeidsvoorwaardenreglement.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met André Duijghuisen, Directeur, via telefoonnummer 06 206 070 60.
Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 12 december 2018 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken
De gesprekken vinden plaats in week 51.

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.