Email

Menu

Pedagogisch Conciërge – Roermond / GeleenPedagogisch Conciërge – Roermond / Geleen
We zijn voor het Facilitair Bedrijf op zoek naar een enthousiaste pedagogisch conciërge met ruime kennis van, en ervaring met, het vakgebied.

Wat ga je doen als pedagogisch conciërge?
De pedagogisch conciërge is een betrouwbare en efficiënte dienstverlener die diverse operationele taken op een locatie zelfstandig uitvoert onder directe leiding van het hoofd facilitaire zaken. Hij/zij draagt mede zorg voor een veilig schoolklimaat in en rond de school en verricht ondersteunende werkzaamheden. De pedagogisch conciërge heeft oog voor studenten, zorgt voor een goed pedagogisch klimaat en treedt op bij conflicterend gedrag van studenten.
Je komt te werken bij de dienst Facilitair Bedrijf in Roermond en Geleen, echter indien dit voor de bedrijfsvoering noodzakelijk is kun je ook ingezet worden bij het servicepunt of op een andere Gilde locatie.
Het is een pré indien je woonachtig bent tussen Roermond en Geleen, aangezien je merendeels werkzaam zal zijn op deze Gilde locaties.

Jouw talent en ambitie 
Je bent een enthousiaste, sterke communicatieve persoonlijkheid die personen durft aan te spreken en hiernaar handelt.
En verder heb je:

  • een mbo niveau 3 (SPW) opleiding of gelijkwaardig werk- en denkniveau met kennis van sociaal maatschappelijk werk op het gebied van jeugdzorg;
  • een actueel EHBO- en BHV-diploma;
  • algemene kennis van schoolhulpverlening;
  • kennis van de geldende veiligheidsvoorschriften;
  • inzicht in de organisatie van een onderwijsinstelling;
  • kennis van kleine criminaliteitspreventie en Arbo-preventie;
  • kennis van de geldende calamiteitenplannen, crisismanagementplan en de BHV-organisatie;
  • vaktechnische kennis van gebouwen, apparaten en installaties aanwezig binnen het gebouw.

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod
Het betreft een fulltime functie. Wij bieden je, in eerste instantie, een contract voor de duur van 1 jaar. De gewenste startdatum 11 mei 2020. Het salaris is ingedeeld in schaal 5 van de cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Roger Dassen, hoofd facilitaire zaken via telefoonnummer 06 136 644 43. 
Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv
uiterlijk 2 april 2020 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken
De gesprekken vinden plaats op 14 april 2020

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.