Email

Menu

Facilitair medewerker

 

Facilitair medewerker

Wat ga je doen als facilitair medewerker?
De facilitair medewerker is een betrouwbare en efficiënte dienstverlener die diverse operationele taken op een locatie zelfstandig uitvoert onder directe leiding van de teamleider facilitaire zaken. Hij/zij draagt medezorg voor een veilig schoolklimaat in en rond de school en verricht ondersteunende werkzaamheden. De facilitair medewerker heeft oog voor studenten, zorgt voor een goed pedagogisch klimaat en treedt op bij conflicterend gedrag van studenten. Jouw aanwezigheid creëert rust en stabiliteit. Je komt te werken bij de dienst Facilitair Bedrijf in Venlo (Hagerhofweg) echter indien dit voor de bedrijfsvoering noodzakelijk is kun je ook ingezet worden bij het Servicepunt of op een andere Gilde locatie.


Jouw talent en ambitie
Onze nieuwe facilitair medewerker is een enthousiaste, sociale en communicatief sterke persoonlijkheid die jongeren, medewerkers en eventuele bezoekers durft aan te spreken op een passende manier. Je hebt oog en hart voor jongeren maar je bent indien nodig duidelijk en je geeft helderheid. Veiligheid staat bij jou voorop! Je hebt dan ook kennis van geldende veiligheidsvoorschriften, calamiteitenplannen, crisismanagementplan en criminaliteitspreventie. Enige kennis van techniek en/of bouwkunde is wenselijk.
Het is een pré als je:
• in bezit bent van een mbo-niveau 3 (SPW) diploma aangevuld met kennis van sociaal maatschappelijk werk op het gebied van jeugdzorg;
• in bezit bent van een actueel EHBO- en BHV-diploma;


Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.


Ons aanbod
Het betreft een fulltime functie. Wij bieden je, in eerste instantie, een contract voor de duur van 1 jaar. De gewenste startdatum is z.s.m. Het salaris is ingedeeld in schaal 5 van de cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Roger Dassen, teamleider facilitaire zaken via telefoonnummer 06 136 644 43.
Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.


Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 24 januari 2021 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.