Email

Menu

Pedagogisch begeleider

Pedagogisch begeleider

Ook voor het onderwijs heeft de corona-pandemie grote gevolgen. De strenge maatregelen maken dat fysiek contact op locatie beperkt mogelijk is. Dat betekent dat wij onze studenten minder vaak kunnen zien dan we zouden willen. Wij zijn op zoek naar een pedagogisch talent dat onze onderwijsteams kan ondersteunen in de begeleiding van kwetsbare studenten op onze locaties. Herken jij jezelf hierin? Dan is deze vacature iets voor jou! 

Wat ga je doen als pedagogisch begeleider? 

Door de huidige vorm van lesgeven, het afstandsonderwijs, willen wij extra handen en ogen richting onze studenten op alle opleidingsniveaus. Een deel van onze studenten mist in deze tijd net de extra begeleiding en contactmomenten, zowel met medestudenten als docenten. In deze rol ga je met jouw brede sociale/agogische vaardigheden studenten begeleiden en helpen in de vorm van dagelijkse begeleidingsklassen Denk hierbij aan het helpen met plannen en organiseren, motivatieproblemen bespreken of tips geven wanneer een student vast loopt met studieopdrachten. Daarnaast heb je een signalerende functie richting de trajectbegeleiders en/of expertiseteams, zodat er tijdig geschakeld kan worden met de tweedelijnszorg indien dit nodig mocht zijn. 

Je komt te werken op een van onze 9 hoofdlocaties (in Venlo, Venray, Weert, Roermond of Geleen) waar we nog steeds fysiek onderwijs geven, tot het einde van het schooljaar 2020-2021. De begeleidingsklassen zullen iedere werkdag plaatsvinden in de middag. 

Jouw talent en ambitie 
Je bent in het bezit van minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding en hebt ervaring binnen het agogisch vakgebied of het onderwijs. 
En verder ben je:

  • een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met affiniteit voor (middelbaar beroeps) onderwijs;
  • in staat om onze studenten wederom te betrekken bij het onderwijs;
  • een luisterend oor en weet je te schakelen met collega’s wanneer de situatie van de student hierom vraagt

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op Gilde Opleidingen.

Ons aanbod 
We zoeken meerdere nieuwe medewerkers voor deze functie voor de omvang van 0,3 - 0,5 fte. Wij bieden je een tijdelijk contract aan voor de periode tot uiterlijk 31-07-2021. De gewenste startdatum is zo snel mogelijk in verband met de huidige omstandigheden. Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao-mbo, minimum €2.915,- en maximum €4.359,- op fulltime basis. Dit wordt aangevuld met een volledige 13e maand en natuurlijk 8% vakantietoeslag. 
Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao-mbo zoals standaard 30 vakantiedagen met mogelijkheid tot opbouw van meer vrije dagen. Daarnaast kun je gebruik maken van diverse collectieve verzekeringen en regelingen zoals onder zorg- en arbeidsongeschiktheidsverzekering, bedrijfsfitness en een uitgebreid (digitaal) cursusprogramma van de GO!cademy. 
Om ervoor te zorgen dat jij je werk zo optimaal mogelijk kunt uitvoeren krijg je bij deze functie een laptop en telefoon voor zakelijk gebruik. 

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Maartje Geenen, Hoofd studentenzaken via e-mail. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, mail dan naar solliciteren@rocgilde.nl 

Kom solliciteren!
Herken jij jezelf in het profiel? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 25 januari 2021 in te sturen. 
Alleen sollicitaties via onze eigen WerkenBij website 'klik hier' worden meegenomen in de selectie procedure. Solliciteer door naast de vacaturetekst op de knop “Solliciteren” te klikken en vul jouw gegevens in, inclusief CV en motivatiebrief.

Vervolg stappen na jouw online sollicitatie
Nadat de reactie termijn is verstreken, zal de selectie plaatsvinden waarna je van ons reactie krijgt. Ben jij diegene die we graag willen spreken? Houd er rekening mee dat we kort na de sluitingsdatum de selectiegesprekken met de interviewers inplannen. 

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.