Email

Menu

Online Marketeer

 

 

Online Marketeer

 

Ben jij die onmisbare specialist die zorgt voor meer verkeer naar onze website en die meewerkt aan de groei van onze opleidingen door content marketing en social campagnes? Solliciteer dan bij Gilde Opleidingen.

Wat ga je doen?

Onze nieuwe collega kan een marketingboodschap op creatieve wijze vertalen naar een online communicatiemiddel. Je maakt media plannen, werkt mee aan lead generation en geeft advies over het gebruik van online kanalen. Je bent voor je collega’s in het team Marketing en Communicatie de specialist op het gebied van SEO, social- en paid advertising. Met die kennis realiseer je werkende campagnes, analyseer en monitor je de conversiedoelstellingen en maak je onze (online) communicatiecampagnes tot een succes.

Als Online Marketeer maak je deel uit van het team Marketing & Communicatie van Gilde Opleidingen. Op deze afdeling werken momenteel zes collega’s die zich bezighouden met marketing en communicatie. Je gaat als specialist aan de slag met online marketing, de website en vertaling naar content en campagnes voor Gilde Opleidingen en alle vakscholen. Als specialist en adviseur schuw je daarin de uitvoering niet.

Wie ben jij?

De collega zie wij zoeken is gepassioneerd door alles wat te maken heeft met online communicatie! Jouw CV bevat ruime ervaring in werken met CMS-systemen, opzetten van online campagnes, het vindbaar houden van een website en content marketing. Begrippen als SEO, conversie, zoekpaden, online advertising en customer journeys kennen voor jou geen geheimen. Social media ken jij geblinddoekt en het opzetten organiseren van (online) evenementen en webinars zijn voor jouw geen enkel probleem. Je hebt een creatief oog en een vlotte pen en je bent uitstekend in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken. Verder beschik je over:

  • Een afgeronde hbo of wo opleiding op het gebied van marketing/communicatie of daarmee verwante opleiding;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Kennis en ervaring met Google Ads;
  • Kennis van Google Analytics en ervaring met het analyseren en interpreteren van cijfers van online campagnes.

 

Wij zijn Gilde Opleidingen

Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod

Het betreft een functie voor 0,8 fte in eerste instantie voor de duur van een jaar. De startdatum is in overleg, liefst op korte termijn. Het salaris is ingedeeld in schaal 10 (min. € 2915,- en max. € 4359,-) van de cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Thijs Metsemakers, teamleider Marketing & Communicatie via 06 511 528 40. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Anouk Herben, adviseur Werving & Selectie via 06 149 006 94.

Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 11 mei 2021 in te sturen via de Actieknop Solliciteren op onze website Werken bij Gilde Opleidingen.

 

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.