Email

Menu

Onderwijskundige Examinering

 

Onderwijskundige Examinering

De afdeling Onderwijs Kwaliteit & Examinering is op zoek naar een nieuwe collega met expertise in examinering en/of kwaliteitszorg onderwijs. 
 

Wat ga je doen?
Je adviseert en ondersteunt één van de onderwijsclusters bij de ontwikkeling, implementatie en monitoring van alle basisprocessen m.b.t. examinering en/of kwaliteitszorg onderwijs.
Je stelt hiervoor kaderdocumenten op die passend zijn bij wet- en regelgeving en Gilde brede kaders, en je vertaalt deze naar de praktijk voor de collega’s die ermee moeten werken. Ook draag je bij aan verantwoordingsrapportages en hebt onder andere een rol in de voorbereiding van inspectiebezoeken.

 

Jouw talent en ambitie
Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamspeler met minimaal een afgeronde hbo/masteropleiding en hebt een passie voor kwaliteitszorg en examinering in combinatie met oog voor onderwijsontwikkeling. Als persoon heb je een hands-on mentaliteit en ben je in het bezit van uitstekende advies- en communicatieve vaardigheden. Door jouw expertise, analytisch vermogen en scherpe blik weet jij de juiste voorwaarden te scheppen mb.t. kwaliteitsborging en examinering. Door jouw overtuigingskracht en kennis van veranderkunde lukt het je om mensen mee te krijgen in deze veranderingen. Je hebt kennis en ervaring van actuele ontwikkelingen binnen het mbo en de daarbij behorende wet- en regelgeving.

 

Wij zijn Gilde Opleidingen
Gilde Opleidingen heeft een traditie in vakonderwijs met sterke wortels in Noord- en Midden-Limburg. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld. Wij geloven in het echte werk, het ambacht, van vakmensen. Binnen een groot netwerk brengen we kleinschalig onderwijs in de praktijk. In een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl.

 

Ons aanbod
Je gaat werken bij de afdeling Onderwijs Kwaliteit en Examinering in een team van ongeveer 15 onderwijskundigen en kwaliteitszorgmedewerkers. Het betreft een tijdelijke functie voor 0,4 tot 1,0 fte. Wij bieden een contract tot en met 31 juli 2022 met eventuele verlenging. De gewenste startdatum is zo snel mogelijk. Het salaris is ingedeeld in schaal 11 van de cao-mbo minimaal € 3385,- en maximaal € 5018,- aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

 

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Jadranka Lekic, Adviseur Kwaliteitszorg via telefoonnummer: 06–22971795.
Vragen over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar Sabine Bours, Adviseur Werving & Selectie via 06 - 206 80404

 

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 23 januari 2022 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

 

Acties