Email

Menu

Ervaren Onderwijskundige 

 

Ervaren Onderwijskundige

Ben jij iemand die onderwijskundige inzichten kan vertalen naar praktische situaties in het dagelijkse onderwijs en heb jij al meerdere jaren ervaring als Onderwijskundige? Voel jij feilloos aan welke stappen een onderwijsteam kan zetten om het leren van studenten een impuls te geven? En inspireer jij collega’s om het beste uit zichzelf te halen en zodoende de studenten het best mogelijke onderwijs te bieden? Dan zijn we op zoek naar jou!

 
Wat ga je doen als collega onderwijskundige?
Samen met je collega’s en de opleidingsteams vertaal jij de Visie op leren van Gilde Opleidingen naar uitdagend en inspirerend onderwijs. Je hebt oog voor zowel de uitvoering van het onderwijs, de kwaliteitsborging als de voortgangstoetsing én examinering. Je weet op persoonlijke wijze verbinding te maken met de teams die je ondersteunt en hebt een passie voor het mbo onderwijs. Je houdt bij je adviezen rekening met Gilde brede en landelijke ontwikkelingen en de geldende wet- en regelgeving. Je bent en blijft graag op de hoogte van innovaties op het gebied van leerontwikkeling, kwaliteitszorg, examinering en docentprofessionalisering. Je draagt graag bij om kennis en informatie met elkaar te kunnen delen.
 

Jouw talent en ambitie
Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamspeler met minimaal een afgeronde hbo/masteropleiding. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Onderwijskundige en hebt passie voor onderwijsontwikkeling, innovatie, kwaliteitszorg, examinering en (team)ondersteuning. Als persoon heb je een hands-on mentaliteit en ben je gewend om op passende wijze op verschillende niveaus te communiceren. Je bezit over een flinke dosis overtuigingskracht en hebt kennis van veranderkunde, ook weet je, én vind je het leuk, mensen te stimuleren om zelf te blijven leren en ontwikkelen, net als onze studenten. Je hebt aantoonbare ervaring met het opzetten en ondersteunen van onderwijskundige ontwikkelingstrajecten en/of innovatietrajecten bij voorkeur in het mbo en de daarbij behorende wet -en regelgeving. Je hebt inzicht in en ervaring met  hybride onderwijs, blended learning, flexibilisering, maatwerk en digitalisering van het onderwijs.

 

Wij zijn Gilde Opleidingen
Gilde Opleidingen heeft een traditie in vakonderwijs met sterke wortels in Noord- en Midden-Limburg. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld. Wij geloven in het echte werk, het ambacht, van vakmensen. Binnen een groot netwerk brengen we kleinschalig onderwijs in de praktijk. In een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl.

 

Ons aanbod
Je gaat werken bij de afdeling Onderwijs Kwaliteit en Examinering in een team van ongeveer 15 onderwijskundigen en kwaliteitszorgmedewerkers. Het betreft een tijdelijke functie voor 0,4 tot 1,0 fte. Wij bieden een contract tot en met 31 juli 2022 met eventuele verlenging. De gewenste startdatum is zo snel als mogelijk. Het salaris is ingedeeld in schaal 11 van de cao-mbo minimaal € 3385,- en maximaal € 5018,- aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

 

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Frank van den Ende via 06 -  55887831 of met Eveline Meewis via 06 – 10024629.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je bellen met Sabine Bours, Adviseur Werving & Selectie via 06 - 206 804 04.

 

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 23 januari 2022 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Acties