Email

Menu

Medewerker Installatietechniek


Medewerker Installatietechniek


Wat ga je doen?
Gilde Opleidingen heeft 15 locaties waar jaarlijks onderhoud aan gepleegd moet worden en verbouwingen of renovaties plaatsvinden. Samen met een drietal collega’s hebben jullie voornamelijk de focus op installatietechniek. Denk hierbij aan warmtepompen, luchtbehandelingskasten, bevochtigingsinstallaties, topkoeling en airco’s. Onze nieuwe collega controleert, adviseert en organiseert alles omtrent het onderhoud van gebouwen en installaties en stelt inkoop- en onderhoudscontracten op. Je overlegt met onze gebruikers en leveranciers over geleverde of gewenste goederen en diensten, vraagt offertes aan en sluit contracten af. Huisvestingsplannen uitwerken, kostencalculaties, budgetvoorstellen, bestekken opstellen en leveranciersmanagement zijn voor jou zeer bekend terrein en zie jij als een echte uitdaging. Veiligheid staat voorop! Je ziet dan ook streng toe op het naleven van regelgeving op het gebied van de beveiliging van onze gebouwen, terreinen en uiteraard onze medewerkers.

Wie ben jij?
Onze nieuwe medewerker installatietechniek heeft een enorme passie voor het vak, je bent een echte vakman op jouw gebied. Je weet dan ook van de hoed en de rand wat betreft wet- en regelgeving op het gebied van beheer en onderhoud.  Je hebt ervaring met renovatie, onderhoud en beheer van panden. Resultaat- en klantgericht zijn zit in je DNA en met je empathische en duidelijke manier van communiceren ben jij voor alle partijen een goede gesprekspartner. Verder bezit je:

•    Een afgeronde installatietechnische opleiding of vergelijkbaar;
•    Minimaal MBO + werk- en denkniveau;
•    Ervaring met het leiden van (renovatie) projecten;
•    Ervaring met werkvoorbereiding/calculatie; 
•    Kennis van (Europese) aanbestedingen;
•    Je bent in bezit van een geldig rijbewijs en auto;

Wij zijn Gilde Opleidingen
Gilde Opleidingen wil zich onderscheiden door studentenzorg; we bieden onze studenten maatwerk dat past bij ieders talent en ontwikkelvraag. We zijn een regionaal ROC met sterke wortels in Noord- en Midden Limburg, dat samen met ons externe netwerk kleinschalig onderwijs biedt in een vertrouwde omgeving, aan jongeren en volwassenen. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld en dat binnen een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen, binnen 15 vakscholen, kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op Gilde Opleidingen

Ons aanbod
Het betreft een functie van 1 fte. Wij bieden je in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is ingedeeld in schaal 9 van de cao-mbo, minimum €2.616,- en maximum €3.916,- op fulltime basis. Dit wordt aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness.
 
Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Ton Kollée, manager facilitair & huisvesting: tel: 06- 836 715 02 of t.kollee@rocgilde.nl. 


Reageren!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv  in te sturen via de Actieknop Solliciteren op werken bij Gilde Opleidingen