Email

Menu

Manager Gilde Bedrijfsopleidingen

 

 

Manager Gilde Bedrijfsopleidingen (0,8 FTE)


Ben jij sterk in het signaleren en benutten van kansen en geef je daarin graag het voorbeeld? Ben je daarnaast sterk in het motiveren, coachen en aansturen van een team in combinatie met innoveren, samenwerken en netwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou als nieuwe manager Bedrijfsopleidingen!


Wat ga je doen als manager Gilde Bedrijfsopleidingen?
Voor Gilde Bedrijfsopleidingen en diverse onderwijsprojecten zoeken wij een coachende, resultaatgerichte en innovatieve manager. Als manager Gilde Bedrijfsopleidingen stuur je een team van opleidingsadviseurs aan evenals een onderwijsteam dat binnen Gilde Opleidingen additioneel onderwijs, trainingen en begeleiding biedt. Je schuwt hierbij niet om zelf het goede voorbeeld te geven en onderwijsprojecten te initiëren en op te starten. Daarnaast onderhoud je in- en externe relaties met stakeholders en klanten om zo adequaat mogelijk in te spelen op opleidingsbehoeften in de regio.

Gilde Bedrijfsopleidingen focust op scholing voor werkende en werkzoekende professionals op de arbeidsmarkt. Groei en ontwikkeling van het scholingsaanbod voor bedrijven en professionals is een belangrijk speerpunt. In samenwerking met de vakscholen van Gilde Opleidingen ontwikkel je het opleidingsportfolio. Daarnaast draag je bij aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen rondom trainingen en maatwerktrajecten. Als manager weet je dit in goede banen te leiden en coach je de opleidingsadviseurs om een optimaal resultaat te behalen. Je zorgt voor verbinding met de vakscholen van Gilde Opleidingen om samen publieke en private opleidingsvraagstukken uit de arbeidsmarkt op te pakken. Daarnaast ben je een ‘linking-pin’ richting de diensten Onderwijs & Organisatie en Bedrijfsvoering om zo alle processen optimaal te laten verlopen. Jij bent degene die Leven Lang Ontwikkelen laat groeien tot een van de kernactiviteiten van Gilde Opleidingen.

Met de Taalschool, GO Studiebegeleiding en Ondersteuningsklassen bieden we op alle locaties van Gilde Opleidingen en in het voortgezet onderwijs additionele onderwijsvoorzieningen. Hiermee bedienen we studenten en professionaliseren we docenten. Afhankelijk van ontwikkelingen in het onderwijs zullen mogelijk nieuwe onderwijsprojecten toegevoegd worden. Een team van gedreven docenten, trainers en begeleiders vraagt om een coachende manager die het team “in the lead” zet om haar dienstverlening richting studenten te optimaliseren. Je steunt het team in het creëren van draagvlak, stimuleert innovatie-aanpak en faciliteert het team zodat de dienstverlening op rolletjes loopt.

In je rol als manager signaleer je (arbeidsmarkt-)kansen, vertaal je kansen en organisatiedoelstellingen naar concrete actieplannen. Je geeft sturing en bewaakt voortgang, kwaliteit en financiën. Je hebt hierbij een resultaatgericht en projectmatige aanpak. Je initieert en onderhoudt zowel intern als extern je netwerk en sluit aan op de behoefte in dit netwerk.

 

Jouw talent en ambitie
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste persoonlijkheid met ruime ervaring op het gebied van leidinggeven en het aansturen van (onderwijs)teams. Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding en je hebt ervaring in het aansturen van teams met nadruk op teambuilding, ontwikkeling en zelfverantwoordelijkheid.

 

En verder heb je:

  • projectleidersvaardigheden;
  • de capaciteit om netwerken te initiëren, uit te breiden en te onderhouden;
  • kennis van de onderwijskundige ontwikkelingen;
  • affiniteit en bekendheid met het beroepsonderwijs en de doelgroep;
  • sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden;
  • een ondernemende instelling en bedrijfsmatig inzicht;
  • de capaciteit om medewerkers aan te spreken en draagvlak te creëren;
  • strategisch en probleemoplossend denkvermogen;

 

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

 

Ons aanbod
We bieden je in eerste instantie een aanstelling voor de duur van 1 jaar voor 0,8 fte. Het salaris is ingedeeld in schaal 12 van de cao-mbo, minimaal € 3871,- en maximaal € 5685,-, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao-mbo plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

 

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Pascal Minartz, Adjunct-directeur via telefoonnummer 06-51421230. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

 

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 24 september 2021 in te sturen via de Actieknop Solliciteren. Alleen sollicitaties via onze eigen werkenbij website: https://werkenbij.gildeopleidingen.nl/ worden meegenomen in de selectieprocedure.

 

Datum gesprekken
De gesprekken vinden plaats op in de week van 4 oktober 2021. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.

 

Acties