Email

Menu

Informatie analist

 

Informatie analist
Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie waarbij je energie haalt uit het analyseren en inventariseren van bijvoorbeeld rapportages? Dan zoeken wij jou!

 

Wat ga je doen als Informatie analist?
Als Informatie analist heb je veelzijdige werkzaamheden die grotendeels bestaan uit: ondersteuning bij beleidsontwikkeling en informatievoorziening, uitvoeren van analyses, ontwikkeling van rapportages en het adviseren. Denk hierbij aan het inventariseren en analyseren van informatiebehoeften binnen Gilde Opleidingen en het opstellen en onderhouden van technische en functionele documentatie. Andere werkzaamheden voor onze nieuwe collega is het opzetten, uitvoeren en analyseren van onderzoeken en enquêtes. Je gaat gevraagd en ongevraagd adviseren op basis van cijfers en analyses en adviseert over de aanpak van een onderzoek. Ten slotte analyseer en verbind je diverse databestanden en onderzoeken en geef je hier ook een advies over. Je gaat aan de slag op de Kasteel Hillenraedtstraat in Roermond.
 

Jouw talent en ambitie
Als ervaren Informatie analist leg jij relaties tussen verschillende ontwikkelingen en ben jij van nature een onderzoekend persoon. Je hebt een groot analytisch vermogen en het is een pré als je al kennis hebt van Qlikview en Eduarte. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die de uitkomsten van rapportages goed kan overbrengen en het team daar op een positieve manier in mee kan nemen. Je bent nieuwsgierig hoe je in het onderwijs data kan gebruiken om het onderwijs verder te ontwikkelen.

Verder heb je:

-                                  Een afgeronde HBO-opleiding

-                                  Brede ervaring als informatie analist en is het een grote pré als dit in het onderwijs is

-                                  Kennis van ICT-systemen

 

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl

 

Ons aanbod
Het betreft een functie met een omvang van 0,5-0,6 fte. Startdatum is in overleg zo snel mogelijk. Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van 1 jaar. Het salaris is ingedeeld in schaal 11 van de cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

 

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met José Aerts, informatie analist: 0623432216. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar: d.burm@rocgilde.nl.

 

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv vóór 27 juni 2021 in te sturen via de Actieknop Solliciteren. Alleen sollicitaties via onze eigen website werkenbij.gildeopleidingen.nl worden meegenomen in de selectie procedure.

 

Datum gesprekken
De gesprekken zullen plaatsvinden in week 26 of 27.