Email

Menu

Functioneel Beheerder

 

 

Functioneel Beheerder

Wat ga je doen als functioneel beheerder?

Namens de systeemeigenaren zorg je voor de continuïteit en het optimaal functioneren van één of meerdere informatiesystemen binnen een deel van de organisatie. Ook ben je medeverantwoordelijk voor het invullen van het informatiebeleid van de organisatie, gecoördineerd door de informatiemanager. Je bent primair verantwoordelijk voor de functionaliteit van applicaties, zodat deze aan de eisen en wensen van de gebruikers voldoet en de functionaliteit consistent blijft. Ook ben je verantwoordelijk voor de functionele inrichting en ondersteuning van het aan jouw beheer toevertrouwde pakket. Je bewaakt de functionele werking van het systeem, stelt protocollen/algemene gebruikershandleidingen op en verzorgt de kennisoverdracht; je bent betrokken bij het testen en bij module-overstijgende functionaliteit als archivering, workflow en rapportage; je vormt de schakel tussen de organisatie en de leverancier en spreekt de taal van beide partijen. Je komt te werken bij de dienst Bedrijfsvoering op de locatie Roermond.

Jouw talent en ambitie

Onze nieuwe collega is proactief, een kartrekker, oplossingsgericht en een echte teamplayer. Je communiceert helder en duidelijk en je bent van nature positief en nieuwsgierig van aard. Je bent in staat om de vraag en de impliciete behoefte vanuit de eindgebruikersorganisatie te onderkennen. Vanuit je ervaring als functioneel beheerder en je klant- en resultaatgerichte houding geef jij als een echte professional een gedegen advies. Onder druk floreer je als geen ander, je laat je dan ook niet snel uit het veld slaan.

En verder ben je:

  • In staat te functioneren op een hbo werk- en denkniveau;
  • Bekend met onderwijsprocessen en ervaren in office 365/SharePoint;
  • Op de hoogte van BISL-processen;
  • Een collega met procesmatig inzicht die de vertaling kan maken naar de functionele eisen;
  • Zelfstandig, inventief en in staat de verhoudingen binnen een complexe organisatie goed aan te voelen.

Wij zijn Gilde Opleidingen

Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod

Het betreft een functie voor 0,8-1 fte. Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van jaar. Het salaris in ingedeeld in schaal 9 (min. € 2.616,- max. € 3.916,-) van de cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Freek Beumer, Informatiemanager via telefoonnummer: 06 580 890 22. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar: a.herben@rocgilde.nl

Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 22 september 2021 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken

De gesprekken vinden plaats in de week 39.

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.

Acties