Email

Menu

Energieke docent verpleegkunde

 

Energieke Docent Verpleegkunde

 

Voor onze locaties in Venlo, Venray en Geleen verwelkomen we met ingang van het nieuwe schooljaar graag energieke docenten verpleegkunde.

 

Wat ga je doen als docent Verpleegkunde?
Als docent verpleegkunde help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis en vaardigheden op het gebied van verpleegkunde. Je verzorgt theorie-en praktijklessen op niveau 2,3 en 4 aan BOL-studenten waarbij je op een coachende wijze een krachtige koppeling kan maken met de beroepspraktijk waar onze studenten dagdagelijks in werken. Samen met je team bouw je aan het onderwijsconcept van gepersonaliseerd en modulair onderwijs.
Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie en woont overleggen bij. Je komt te werken bij het Gilde Zorgcollege in Venlo, Venray of Geleen. Kijk voor meer informatie over deze vakschool op: Gilde Zorgcollege
 

Jouw talent en ambitie
Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamspeler met minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding. Bij voorkeur ben je in het bezit van een tweedegraads onderwijsbevoegdheid (of ben je bereid deze te halen). Je hebt veel praktijkervaring op verpleegkundig gebied.

Pedagogisch- en (digitale) didactische bekwaamheden vinden we natuurlijk belangrijk: je kunt goed contact maken met uiteenlopende studenten, ze motiveren, en kan een veilige en uitdagende leeromgeving creëren.
Je hebt sterke affiniteit met (middelbaar beroeps) onderwijs en de zorgsector.

Het is een pré als je werkervaring hebt in de VVT, GHZ, AGZ, GGZ en/of kraamzorg én als je deskundigheid hebt op het gebied van anatomie & pathologie.

 

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

 

Ons aanbod

Het betreft een functie voor 0,6 – 1,0 fte voor één jaar. De startdatum is in overleg, liefst uiterlijk met de start van het nieuwe schooljaar. Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao-mbo, minimum € 2915,- tot € 4359,- aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

 

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met één van de teammanagers: Inge Koppers voor locatie Venlo (06 – 100 20 997), Michelle Verheesen voor locatie Venray (06 – 821 27 268) en met Thea Renneberg voor locatie Geleen ( 06 – 580 89 073).

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure neem dan contact met Sabine Bours, adviseur werving & selectie op telefoonnummer: 06 – 206 804 04

 

Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 9 mei 2021 in te sturen via de Actieknop Solliciteren op werkenbijgildeopleidingen.nl.

Gelieve jouw voorkeur van locatie en het aantal te werken uren aan te geven in je sollicitatiebrief.

 

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.