Email

Menu

Docent Werktuigbouwkundige en Elektrotechnische InstallatiesHeb jij ruime kennis en ervaring op het gebied van werktuigbouwkunde & elektrotechnische installaties? En ben jij bevoegd docent, of wil je dit worden? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe baan:


Wat ga je doen als docent Werktuigbouwkunde en Elektrotechnische Installaties?
Je geeft les in installatietechniek, zowel werktuigbouwkundige als elektrotechnische installaties. De lessen die je voorbereidt en verzorgt, geef je op mbo niveau 2, 3 en eventueel ook niveau 4. Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. En samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs.  Het vak bestaat natuurlijk ook uit praktijklessen. Hierbij waarborg je de veiligheid in de klas, je geeft duidelijk instructies en houdt nauw toezicht op de studenten.
Je komt te werken binnen het CIVIL in Roermond. Het CIVIL is een bijzonder samenwerkingsverband tussen het bedrijfsleven en Gilde Opleidingen. Je komt onder contract van Gilde Opleidingen.
Kijk voor meer informatie over CIVIL op www.civil.nl.

Jouw talent en ambitie:
Je bent een proactieve, oplossingsgerichte en positief ingestelde teamplayer die graag samenwerkt met anderen. Je bent een bevoegd docent installatie- of elektrotechniek, óf je bent een installatietechnische vak-professional die in het bezit is van een hbo-diploma en die de opgedane praktijkervaringen met passie over kan brengen aan onze studenten.
En verder heb je:
• expertise op het gebied van installatietechniek, zowel werktuigbouwkundige als elektrotechnische installaties;
• vaardigheid in het motiveren van studenten;
• bij voorkeur vaardigheid in het toepassen van diverse didactische methoden en technieken;
• sterke affiniteit met het (middelbaar beroeps) onderwijs en bij voorkeur kennis van de ontwikkelingen in het onderwijs;
• bij voorkeur een netwerk in de installatietechniek.
• een ondernemende, onderzoekende en innoverende werkhouding.
• Wanneer je niet in het bezit van een onderwijsbevoegdheid bent, heb je de bereidheid om deze te behalen.

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod
In eerste instantie betreft het een vacature met de omvang van maximaal 0,6 fte, het aantal uren en werkdagen wordt in overleg met jou bepaald. Wij bieden je in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar: dit is een reguliere functie met de verwachting een langdurige samenwerking aan te gaan. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen Lisje Schellen, teammanager sector Techniek, via telefoonnummer 0651886125. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 1 november 2019 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken
De gesprekken worden in overleg met jou gepland.

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature