Menu

Docent Verpleegkunde in Roermond


Wij hebben een vacature voor een docent verpleegkunde! Heb je veel ervaring in de zorg én affiniteit met middelbaar beroepsonderwijs? Dan is dit wellicht de baan voor jou!


Wat ga je doen als docent verpleegkunde?
Als docent verpleegkunde help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis en vaardigheden op het gebied van verpleegkunde. Samen met je team bouw je aan het door-ontwikkelen van gepersonaliseerd en contextrijk onderwijs.
Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij.
Je komt te werken bij het Gilde Zorgcollege in Roermond.
Kijk voor meer informatie over deze vakschool op: Gilde Zorgcollege

Jouw talent en ambitie
Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met minimaal een afgeronde hbo bachelor, bij voorkeur een tweedegraads onderwijsbevoegdheid.
En verder heb je:
• praktijkervaring op verpleegkundig gebied;
• werkervaring in een klinische setting;
• deskundigheid op het gebied van anatomie & pathologie;
• sterke affiniteit met (middelbaar beroeps) onderwijs en de zorgsector;
• vaardigheid in het toepassen van diverse (digitale) didactische methoden en technieken;
• het in je mars om op gevorderd niveau kennis en kunde over te dragen.

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod
Het betreft een structurele functie voor 0,8 à 1 fte, waarbij het mogelijk is om vier of vijf dagen per week te werken. De startdatum is uiterlijk 1 december 2019, in overleg kan dit ook eerder. Wij bieden je in eerste instantie een contract tot 1 augustus 2020. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Jurgen van Noorbeek, teammanager Gilde Zorgcollege & School voor Pedagogiek via telefoonnummer 06 128 145 24.
Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, mail dan naar solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 27 september 2019 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken
De gesprekken vinden in overleg plaats.

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.