Email

Menu

Docent Verpleegkunde - AgogiekDocent Verpleegkunde – Agogiek

Wij zijn, voor het BOL team Gilde zorgcollege Geleen, op zoek naar een energieke flexibele docent Verpleegkunde/agogiek met ervaring in verschillende settingen van de gezondheidszorg.

Wat ga je doen als docent verpleegkunde/agogiek ? 
Als docent ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van onderwijs en het begeleiden van studenten. Daarnaast lever je als docent  een bijdrage aan het ontwikkelen en vernieuwen van het onderwijs en voer je als docent  delen van praktijkgericht onderzoek uit.  Je draagt als lid van het onderwijsteam bij aan het resultaat van het team en de ontwikkeling van persoonsgericht onderwijs.
Je komt te werken bij het Gilde Zorgcollege op de locatie Dr. H. van der Hoffplein 1 in Geleen.
Kijk voor meer informatie over deze vakscholen op: Gilde Zorgcollege www.gildezorgcollege.nl.

Jouw talent en ambitie
Je bent een HBO-verpleegkundige die de opgedane praktijkervaringen in verschillende zorgsettingen binnen de gezondheidszorg met passie over kan brengen aan onze BOL-studenten óf je bent bevoegd docent Verpleegkunde / Zorg & Welzijn. Je wil niets liever dan onderwijs verzorgen op alle drie de niveaus aan onze studenten op school. Het begeleiden van studenten in de  beroepspraktijkvorming kan een onderdeel van je werk zijn. 

En verder heb je:

  • coachende vaardigheden zodat je in staat bent om met de student een programma op maat uit te stippelen en te begeleiden 
  • praktijkervaring op verpleegkundig gebied;
  • werkervaring in een zorg gerelateerde setting;
  • goede agogische- en communicatieve vaardigheden
  • sterke affiniteit met (middelbaar beroeps) onderwijs en de zorgsector;
  • vaardigheid in het toepassen van diverse (digitale) didactische methoden en technieken om onderwijs op afstand te geven;
  • het in je mars om op gevorderd niveau kennis en kunde over te dragen.


Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod
Het betreft twee functies met een totale omvang van 1,4 FTE. Wij bieden je in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar. De gewenste startdatum is 1 augustus 2020.  Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Thea Renneberg, teammanager Zorg & Welzijn, via telefoonnummer 06 580 890 73. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 31 mei 2020 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken
De gesprekken vinden plaats op 9 juni , 10 juni  en 12 juni 2020 in de ochtend .

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.