Email

Menu

Docent Verpleegkunde 

 

Docent verpleegkunde (0,8-1fte)

Voor verschillende zorgcolleges zoeken wij een ervaren Docent Verpleegkunde. Heb jij onderwijservaring en heb je ervaring in de VVT-branche? Dan zoeken wij jou!


Wat ga je doen als docent verpleegkunde?
Je komt te werken bij het BBL-team van de sector Health & Hospitality die voor alle opleidingslocaties de beroepsbegeleidende opleidingen, trainingen en cursussen binnen de zorg- en welzijnsbranche verzorgen. De vacatureruimte is momenteel op onze locaties in Roermond, Weert, Sittard en Geleen.

Je verzorgt theorie-en praktijklessen, trainingen en cursussen aan BBL-studenten waarbij je op een coachende wijze een krachtige koppeling kan maken met de beroepspraktijk waar onze studenten dagdagelijks in werken. Samen met je team bouw je aan het doorontwikkelen van gepersonaliseerd en modulair onderwijs.

 

Jouw talent en ambitie
Je bent een verpleegkundige met onderwijservaring die de opgedane met passie over kan brengen aan onze studenten. Je wil niets liever dan onderwijs verzorgen aan onze studenten.

Verder heb je:

·                praktijkervaring op verpleegkundig gebied;

·                minimaal een afgeronde HBO bachelor met een voorkeur voor een 2e graad onderwijsbevoegdheid;

·                sterke affiniteit met (middelbaar beroeps) onderwijs en de zorg- en welzijnssector;

·                vaardigheid in het toepassen van diverse (digitale) didactische methoden en technieken, en kun je op gevorderd niveau kennis en kunde overdragen aan studenten;

·                vaardigheid in het coachen van beginnende zorgprofessionals.

 

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

 

Ons aanbod
Wij bieden je in eerste instantie een contract van 0,8-1 fte. Wij bieden je in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, minimaal €2961,- tot maximaal €4429,-, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

 

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rob Hermans of Thea Renneberg, teammanagers BBL Opleidingen, via telefoonnummer 06 109 325 22 (Rob Hermans) of 06 580 890 73 (Thea Renneberg). Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, mail dan naar: d.burm@rocgilde.nl. 

 

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 17 oktober 2021 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.
 

Datum gesprekken
De gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 21 oktober en vrijdagochtend 22 oktober.

Acties