Email

Menu

Docent Verpleegkunde

 


Docent verpleegkunde


Gezocht: een energieke docent Verpleegkunde 

Wat ga je doen als docent Verpleegkunde?

Je komt te werken bij het BBL-team van de sector Health & Hospitality die voor alle opleidingslocaties de beroepsbegeleidende opleidingen, trainingen en cursussen binnen de zorg- en welzijnsbranche verzorgen. De vacatureruimte is momenteel op onze locaties in Roermond, Weert, Venlo en mogelijk Geleen maar we verzorgen ook incompany-trajecten.
Je verzorgt theorie-en praktijklessen, trainingen en cursussen aan BBL-studenten waarbij je op een coachende wijze een krachtige koppeling kan maken met de beroepspraktijk waar onze studenten dagdagelijks in werken. Samen met je team bouw je aan het doorontwikkelen van gepersonaliseerd en modulair onderwijs.

Jouw talent en ambitie
Je bent een verpleegkundige met onderwijservaring die de opgedane met passie over kan brengen aan onze studenten. Je wil niets liever dan onderwijs verzorgen aan onze studenten.
En verder heb je:

  • praktijkervaring op verpleegkundig gebied;
  • minimaal een afgeronde HBO bachelor met een sterke voorkeur voor een 2e graad onderwijsbevoegdheid;
  • sterke affiniteit met (middelbaar beroeps) onderwijs en de zorg- en welzijnssector;
  • vaardigheid in het toepassen van diverse (digitale) didactische methoden en technieken, en kun je op gevorderd niveau kennis en kunde overdragen aan studenten;
  • vaardigheid in het coachen van beginnende zorgprofessionals.


Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod
Het betreft een functie voor 0,6 – 1,0 fte. Wij bieden je in eerste instantie een contract voor de duur van een schooljaar. De startdatum is in overleg, zo spoedig mogelijk. Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Rob Hermans, teammanager beroepsbegeleidende opleidingen van de sector Zorg & Welzijn, via telefoonnummer 06 109 325 22. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 30 september 2020 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.
Alleen sollicitaties via onze eigen werkenbij website werkenbij.gildeopleidingen.nl worden meegenomen in de selectie procedure

Datum gesprekken
De gesprekken vinden plaats in week 41 of 42

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.