Email

Menu

Docent Verpleegkunde 

 

Docent verpleegkunde

Wat ga je doen als docent Verpleegkunde?
Als docent verpleegkunde help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis en vaardigheden op het gebied van verpleegkunde. Je verzorgt theorie-en praktijklessen aan BOL-studenten waarbij je op een coachende wijze een krachtige koppeling kan maken met de beroepspraktijk waar onze studenten dagdagelijks in werken. Samen met je team bouw je aan het door ontwikkelen van gepersonaliseerd en modulair onderwijs.
Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. Je komt te werken bij het Gilde Zorgcollege in Venray. Kijk voor meer informatie over deze vakschool op: www.zorgcollege.nl

Jouw talent en ambitie
Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met minimaal een afgeronde HBO Bachelor, bij voorkeur een tweedegraads onderwijsbevoegdheid.

En verder heb je:
•    praktijkervaring op verpleegkundig gebied;
•    werkervaring in een klinische setting;
•    deskundigheid op het gebied van anatomie & pathologie;
•    sterke affiniteit met (middelbaar beroeps) onderwijs en de zorgsector;
•    vaardigheid in het toepassen van diverse (digitale) didactische methoden en technieken;
•    het in je mars om op gevorderd niveau kennis en kunde over te dragen.

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl. 

Ons aanbod
Het betreft een functie voor 0,6 – 1,0 fte tot juli 2021. De startdatum is in overleg, liefst op korte termijn. Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Michelle Verheesen, teammanager Gilde Zorgcollege & School voor Pedagogiek, via telefoonnummer 0682127268. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 25 november 2020 in te sturen via de Actieknop Solliciteren via werken bij Gilde Opleidingen. Gesprekken zullen plaatsvinden op 30 november, 01 december of 3 december 2020. 

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.