Email

Menu

Docent Veiligheid en Vakmanschap 

 

 

 

Docent Veiligheid en Vakmanschap

Ben jij die (voormalige) medewerker van Defensie en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je talent om jongeren te begeleiden en kennis over te dragen? Wij zoeken een docent militaire onderdelen die samen met collega’s uit het MBO en militaire instructeurs onze studenten voor wil bereiden op een baan bij Defensie.

 

Wat ga je doen als docent veiligheid en vakmanschap?
Als docent help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis en vaardigheden over veiligheid en vakmanschap en geef je les in militair georiënteerde lessen. De lessen vinden zowel binnen als buiten plaats. Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. Samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs. Je biedt ondersteuning op het gebied van examinering. Naast deze werkzaamheden, vind je het leuk om in contact te zijn met jonge mensen.

 

Jouw talent en ambitie
Je bent een gemotiveerde teamplayer met minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding, eventueel aangevuld met een Pedagogisch Didactische Aantekening (PDA) voor het BVE veld.

En verder heb je:

·       relevante vakdiploma’s;

·       affiniteit met uniformberoepen, kennis van militaire vaardigheden en ben je in staat militaire instructeurs te begeleiden;

·       de motivatie om mee te denken en daadwerkelijk mee te doen;

·       bereidheid om enkele dagen per jaar extern te werken (bijvoorbeeld op kazerne);

·       ervaring met coaching, BPV-begeleiding, integrale opdrachten/projecten;

·       vaardigheid in het bewust reageren op gedrag van leerlingen en hierover kunnen rapporteren;

·       theoretische en vakinhoudelijke kennis en ervaring;

·       vaardigheid in het motiveren van deelnemers;

·       vaardigheid in het toepassen van diverse didactische methoden en technieken.

 

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

 

Ons aanbod
Het betreft een functie voor 0,8 fte. Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar. De gewenste startdatum is zo spoedig mogelijk in overleg. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

 

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Marga Tuijp, teammanager Gilde Instituut voor Veiligheid, via telefoonnummer 06 12 56 38 52.
Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

 

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 19 september 2021 online in te sturen via de Actieknop Solliciteren. Alleen sollicitaties via onze eigen werkenbij website: https://werkenbij.gildeopleidingen.nl/ worden meegenomen in de selectieprocedure.

 

Datum gesprekken
De gesprekken vinden plaats op in de week van 20 september 2021. Mocht dit tegen die tijd niet fysiek mogelijk zijn dan vinden de gesprekken online plaats.

 

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.

Acties