Email

Menu

Docent Sport en Bewegen - Roermond en Venlo

Docent Sport en Bewegen 


Is sport en bewegen jouw grote passie en kun je deze passie overbrengen op onze studenten? Wij hebben een vacature voor een energieke, pedagogisch sterke en communicatief vaardige docent!


Wat ga je doen als docent sport en bewegen?
De docent sport en bewegen maakt deel uit van het Gilde Sportief team en is verantwoordelijk voor het sportaanbod op één van onze locaties. Je gaat studenten begeleiden en coachen, organiseert en verzorgt clinics. Ook volg je de voortgang van studenten met een geautomatiseerd systeem. Bovendien onderhoud je contacten met medewerkers van de verschillende sectoren binnen Gilde Opleidingen en met externe relaties. 
Je komt te werken bij Gilde Sportief op de locatie Roermond en Venlo. Kijk voor meer informatie over Gilde Sportief op: www.gildesportief.nl

Jouw talent en ambitie: 

  • afgeronde hbo opleiding voor Sport en Bewegen met 1e graad onderwijsbevoegdheid (ALO);
  • vakdidactische en pedagogische kennis en ervaring;
  • het vermogen om met enthousiasme kennis en vaardigheden over te dragen aan studenten;
  • bereidheid om ook buiten de gangbare schooltijden te werken;
  • organisatorische vaardigheden;
  • uitmuntende pc-vaardigheden;
  • contacten leggen en onderhouden met medewerkers van de sectoren voor beroepsonderwijs; 
  • contacten leggen en onderhouden met externe relaties;
  • studenten introduceren in de opzet van Gilde Sportief.


Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod
Het betreft een functie met een omvang van 1 fte. Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van 1 jaar, met als startdatum 1 oktober 2020. Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met 
Hans Roggen, teammanager Gilde Sportief via telefoonnummer 06 510 530 37.
Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 5 juni 2020 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken
De gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 17 juni 2020.

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.