Email

Menu

Docent Sport en Bewegen 

 

Docent Sport en Bewegen 

Is sport en bewegen jouw grote passie, heb je al ervaring in het mbo-onderwijs en wil je deze passie graag overbrengen op onze studenten?
 

Wat ga je doen als Docent Sport en Bewegen?
Als Docent Sport en Bewegen maak je deel uit van het Gilde Sportief team en ben je verantwoordelijk voor het sportaanbod op één van onze locaties. Je gaat studenten begeleiden en coachen en organiseert sportieve clinics. Verder volg en registreer je de voortgang van de studenten en verwerkt dit in het systeem. Bovendien onderhoud je contacten met medewerkers van de verschillende sectoren binnen Gilde Opleidingen en met externe relaties. Je komt te werken bij Gilde Sportief op de locatie Roermond en Venlo. Kijk voor meer informatie over Gilde Sportief op Gilde Sportief.


Jouw talent en ambitie
Wij zoeken een energieke collega met een afgeronde Hbo-opleiding Sport en Bewegen met daarbij eerstegraads bevoegdheid. Je krijgt energie van nieuwe contacten te leggen en het begeleiden van studenten op een sportieve wijze. Verder is het een grote pré als je beschikt over vakdidactische en pedagogische kennis en ervaring.


Verder heb en ben je:

  • het vermogen om met enthousiasme kennis en vaardigheden over te dragen aan studenten;
  • bereidheid om ook buiten de gangbare schooltijden te werken;
  • organisatorische vaardigheden;
  • contacten leggen en onderhouden met medewerkers van de sectoren voor beroepsonderwijs;
  • contacten leggen en onderhouden met externe relaties;
  • studenten introduceren bij de opzet van Gilde Sportief.

 

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.
 

Ons aanbod
Het betreft een functie met een omvang van 0,8 fte. Startdatum is januari 2022 tot en met in eerste instantie het einde van het schooljaar. Het salaris is ingedeeld in schaal 10 van de cao-mbo, minimaal €2961,- tot maximaal €4429,-, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.
 

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Hans Roggen, teammanager Gilde Sportief via: 06 510 530 37. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.
 

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv vóór 28 november 2021 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.
 

Datum gesprekken
De gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 8 december 2021.

Acties