Email

Menu

Docent Rekenen & Nederlands

 

 

Docent Rekenen & Nederlands

 

Wat ga je doen als Docent Rekenen en Nederlands?
Je verzorgt lessen Nederlands (2F en 3F) én rekenen (2F en 3F) aan BBL-studenten waarbij je op een coachende wijze gedifferentieerd onderwijs biedt, zodat de studenten op hun eigen taal-en rekenniveau kunnen werken. Je staat voor de klas en houdt je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen. Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie en woont overleggen bij.
Naast het geven van generiek onderwijs vind je het leuk om de verbinding te maken met het beroep door bijvoorbeeld medisch te rekenen. Samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs.  Je komt te werken bij het Gilde Zorgcollege in Sittard/Geleen. Voor meer informatie over deze vakschool, kijk je op Gilde Zorgcollege www.gildezorgcollege.nl.

 

Jouw talent en ambitie
Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met een grote passie voor het commerciële werkveld. Je bent in het bezit een relevante, afgeronde hbo bachelor opleiding met een tweedegraads onderwijsbevoegdheid of een pedagogisch didactische aantekening. Heb je PABO als achtergrond en wil je je verder ontwikkelen d.m.v. een PDG behoort dit ook tot de mogelijkheden.

En verder heb je:
- theoretische en vakinhoudelijke kennis en ervaring;
- vaardigheid in het motiveren van studenten;
- sterke affiniteit met middelbaar beroeps onderwijs, specifiek voor BBL studenten en de zorgsector;
- vaardigheid in het toepassen van diverse (digitale) didactische methoden en technieken, en kun je op gevorderd niveau kennis en kunde overdragen aan studenten;
- kennis van de ontwikkelingen in het onderwijs.

 

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.  

 

Ons aanbod
Het betreft een functie met een omvang van 0,8 fte. Wij bieden je, in eerste instantie, een contract voor de duur van 1 jaar. De startdatum is zo snel mogelijk. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, minimaal € 2962,- en maximaal € 4429,- aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

 

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Rob Hermans, teammanager Gilde Zorgcollege, via telefoonnummer: 06 - 10932522 of
e-mail:  rj.hermans@rocgilde.nl. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

 

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 17 oktober 2021 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

 

 

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.

Acties