Email

Menu

Docent Personeelsbeleid/HRM

 

Docent Personeelsbeleid/HRM

Ben jij die enthousiaste collega met kennis en ervaring op het gebied van Personeelsbeleid en HRM? En wil jij niets liever dan onderwijs verzorgen en onze studenten helpen met het beheersen en verbeteren van deze kennis?  

 

Wat ga je doen als docent Personeelsbeleid/HRM? 
Als docent Personeelsbeleid/HRM help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis op het gebied van Personeelsbeleid en HRM. Dit doe je binnen het team waar onze leerlingen ook vakinhoudelijke lessen krijgen in leidinggeven, methodisch handelen en gesprekstechnieken. Je staat voor de klas en houdt je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen en examens op mbo-niveau 4. Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. Je komt te werken op de Kasteel Hillenraedtstraat in Roermond.

 

Jouw talent en ambitie 
Onze nieuwe collega is een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer en kan goed samenwerken. Een onderwijsbevoegdheid heb je niet direct nodig maar je hebt wel de ambitie om deze te behalen. Je bent in staat kennis en vaardigheden over te dragen aan studenten op het gebied van o.a. de volledige HR-cyclus. Verder heb je aantoonbare affiniteit met personeelsbeleid en/of HRM en ben je goed in het lesgeven en coachen van niveau 4 studenten.

 

Wij zijn Gilde Opleidingen 
Gilde Opleidingen heeft een traditie in vakonderwijs met sterke wortels in Noord- en Midden-Limburg. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld. Wij geloven in het echte werk, het ambacht, van vakmensen. Binnen een groot netwerk brengen we kleinschalig onderwijs in de praktijk. In een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl.

 

Ons aanbod
Het betreft een functie voor 0,2 fte voor in eerste instantie tot en met het einde van het schooljaar. Onze nieuwe collega zal in overleg op maandag, dinsdag óf woensdag worden ingezet. De gewenste startdatum is in overleg zo snel mogelijk. Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao-mbo, minimum €2.961,- en maximum €4.429,- op fulltime basis. Dit wordt aangevuld met een volledige 13e maand en natuurlijk 8% vakantietoeslag. Daarnaast bieden we mooie primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao-mbo plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid (digitaal) cursusprogramma van de GO!cademy.  

 

Meer weten? 
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Marga Tuijp, teammanager, via telefoonnummer 06 12563852. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl. 

 

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 5 december 2021 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

 

 Datum gesprekken
De gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 13 december 2021.

 

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature. 

Acties