Email

Menu

Docent Nederlands (Taalschool)

 

Docent Nederlands (Taalschool) 

Wil jij niets liever dan onderwijs verzorgen en onze studenten helpen met het beheersen, maar vooral verbeteren van de Nederlandse taal? Word jij de enthousiaste nieuwe collega van ons gedreven Taalschool-team met ruime kennis en ervaring op het gebied van het vak Nederlands?

 

Wat ga je doen als docent Nederlands bij de Taalschool?
De Taalschool van Gilde Opleidingen biedt additionele taal ondersteuning binnen alle opleidingen en alle niveaus van Gilde Opleidigen. Als docent Nederlands bij de Taalschool help je studenten met het beheersen en verbeteren van de Nederlandse taal in kleine groepen op verschillende locaties van Gilde Opleidingen. Samen met je collega’s van de Taalschool ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het additionele taalonderwijs, waarbij je in de dagelijkse praktijk zelfstandig werkt, aangezien je op verschillende locaties werkzaam bent. Je komt te werken bij het cluster Talentenonderwijs.

 

Jouw talent en ambitie
Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met een afgeronde 2e graad lerarenopleiding Nederlands. Tevens beschik je over ervaring in NT2-onderwijs. Hierbij is een NT2-getuigschrift een pré.

En verder ben je:

·         vakdidactisch en pedagogisch sterk;

·         goed in het lesgeven aan anderstalige studenten en mbo-studenten in het algemeen;

·         als docent bekend met de diversiteit aan doelgroepen in het mbo;

·         op de hoogte van de ontwikkelingen in het onderwijs;

·         in staat om op elk niveau kennis en kunde over te dragen aan studenten over het vak Nederlands;

·         in staat om zelfstandig te acteren en op eigen initiatief zaken op te pakken;

·         in staat om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van nieuw lesmateriaal;

·         in staat om binnen school en team een netwerk op te bouwen en onderhouden, gericht op samenwerking, afstemming en leren van elkaar.

 

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

 

Ons aanbod
Wij bieden je een contract aan voor de duur van het schooljaar, ingaande op 01 november 2021. Het betreft een functie tussen de 0,4-0,6 fte. Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao-mbo.

 

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Chantal Kleuters, Onderwijskundige, via c.kleuters@rocgilde.nl. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl. 

 

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 17 september 2021 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

 

Datum gesprekken
De gesprekken vinden plaats op 27 en 28 september 2021.

 

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.

Acties