Email

Menu

Docent Nederlands in VenrayBen jij die enthousiaste collega met kennis en ervaring op het gebied van het vak Nederlands en wil jij niets liever dan onderwijs verzorgen en onze studenten helpen met het beheersen en verbeteren van de Nederlandse taal?


Wat ga je doen als docent Nederlands?
Als docent Nederlands help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis van de Nederlandse taal. Je staat voor de klas en houdt je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen op mbo-niveau 3 en 4. De lessen probeer je vanuit de beroepscontext te laten aansluiten bij de belevingswereld van de studenten en de branchegerichte praktijklessen. Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. Samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs.
Je komt te werken bij Gilde School voor Pedagogiek en Gilde Zorgcollege op de locatie Venray.
Kijk voor meer informatie over deze vakscholen kijk je op https://www.gildeschoolvoorpedagogiek.nl/ en https://www.gildezorgcollege.nl/

Jouw talent en ambitie
Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met een afgeronde 2e graad lerarenopleiding Nederlands of je bent bezig met de afronding van de docentenopleiding Nederlands;.
En verder ben je:
• vakdidactisch en pedagogisch sterk;
• goed in het lesgeven aan niveau 3 en 4 studenten;
• bij voorkeur bekend met lesmethode taalblokken;
• op de hoogte van de ontwikkelingen in het mbo-onderwijs;
• in staat om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van nieuwe lesmaterialen;
• vaardig in het motiveren van studenten;
• vaardig in het toepassen van diverse didactische methoden en technieken;
• bekend met het gebruik van ICT-middelen binnen een lessituatie.

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.000 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 9.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod
Het betreft een functie met een omvang van 0,4 fte, verdeeld over 3 werkdagen. Wij bieden je in eerste instantie een contract tot het einde van schooljaar 2019-2020. De startdatum is in overleg, liefst zo snel mogelijk. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Jadranka Lekic, teammanager, via telefoonnummer 06-22971795.
Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 25 oktober 2019 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken
De gesprekken worden op korte termijn gepland.


Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.