Email

Menu

Docent Metaaltechniek in Venlo


Docent Metaaltechniek in Venlo

In het voorjaar van 2020 gaat onze collega genieten van zijn welverdiend pensioen. Om er zeker van te zijn dat we een net zo goede docent en fijne collega vinden om het stokje van hem over te nemen, beginnen we nu alvast aan de zoektocht naar…jou?  

Wat ga je doen als docent metaaltechniek?
Je geeft les in metaalbewerking aan onze studenten van de opleidingen Constructiewerker en Allround Constructiewerker. De lessen die je voorbereidt en verzorgt, geef je op mbo niveau 2 en 3. Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. En samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs.  Het vak bestaat natuurlijk ook uit praktijklessen. Hierbij waarborg jij de veiligheid in de klas. Je geeft duidelijk instructies en houdt nauw toezicht op de studenten.  
Je komt te werken bij de Gilde Technische school op de locatie Hagerhofweg in Venlo.  
Kijk voor meer informatie over deze vakschool op Gilde Technische School https://www.gildetechnischeschool.nl/ Meer weten over de opleidingen binnen metaaltechniek? Kijk dan op Gilde Technische School https://www.gildetechnischeschool.nl/opleidingen/metaaltechniek/


Jouw talent en ambitie:
Je bent een proactieve, oplossingsgerichte teamplayer. Als professional in de metaaltechniek ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied en heb je de vaardigheid om jouw kennis en kunde met enthousiasme over te brengen op onze studenten. Bij voorkeur heb je een 2e graad docentenbevoegdheid of ben je in het bezit van een pedagogisch didactische aantekening. We staan echter zeker ook open voor zij-instromers met ruime ervaring in de metaaltechniek en een afgeronde hbo opleiding plus de bereidheid een pedagogisch didactische aantekening te behalen. 
En verder heb je:

  • expertise op het gebied van metaaltechniek;
  • vaardigheid in het motiveren van studenten;
  • bij voorkeur vaardigheid in het toepassen van diverse didactische methoden en technieken;
  • sterke affiniteit met het (middelbaar beroeps) onderwijs en bij voorkeur kennis van de ontwikkelingen in het onderwijs;
  • bij voorkeur een netwerk in de metaaltechniek / maakindustrie; 
  • een ondernemende, onderzoekende en innoverende werkhouding.

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod
Deze functie mag parttime of fulltime ingevuld worden, het aantal uren en werkdagen wordt in overleg met jou bepaald. Wij bieden je in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar: dit is een reguliere functie met de verwachting een langdurige samenwerking aan te gaan. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Roger Sliepen, teammanager Gilde Technische School, via telefoonnummer 06 220 220 73. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken
De gesprekken worden in overleg met jou gepland.

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.