Email

Menu

Docent Logistieke Vakken - VenloHeb jij ruime kennis en ervaring op het gebied van transport & logistiek? En ben jij bevoegd docent, of wil je dit worden? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe baan:


Wat ga je doen als docent logistieke vakken?
Als docent logistieke vakken help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis op het gebied van transport en logistiek. Je staat voor de klas en houdt je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen op mbo-niveau 2,3 en 4. De lestaak omvat drie hoofdvakken: opslag, transport en/of management. Daarnaast begeleidt je studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. Samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs.
Je komt te werken bij het Logistiek College van de sector Techniek op de locatie in Venlo. Mogelijk ga je tevens op de locatie in Weert werken.
Kijk voor meer informatie over deze vakschool op https://www.gildelogistiekcollege.nl/

Jouw talent en ambitie
Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamspeler. Iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat en graag samenwerkt met anderen. Je bent bevoegd docent met kennis van het logistieke vak, óf je bent een logistieke vak-professional die in het bezit is van een hbo-diploma en die de opgedane praktijkervaringen met passie over kan brengen aan onze studenten. De trends en ontwikkelingen op logistiek gebied volg jij op de voet.
En verder heb je:
• expertise op het gebied van opslag, transport en/of management;
• vaardigheid in het motiveren van studenten;
• bij voorkeur vaardigheid in het toepassen van diverse didactische methoden en technieken;
• sterke affiniteit met het (middelbaar beroeps) onderwijs en bij voorkeur kennis van de ontwikkelingen
in het onderwijs;
• een aantoonbaar netwerk in de logistiek;
• een ondernemende, onderzoekende en innoverende werkhouding.

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod
Qua omvang zijn er mogelijkheden voor 0,6 fte tot 1 fte. Wij bieden je, in eerste instantie, een contract voor de duur van een jaar. De startdatum is in overleg, uiterlijk 1 januari 2020. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Krista Theelen, teammanager sector Techniek, via telefoonnummer 06 137 09 309. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 20 oktober 2019  in te sturen via de Actieknop Solliciteren. Geef in je motivatiebrief ook jouw beschikbaarheid qua inzet (aantal uren per week) aan.

Datum gesprekken
De gesprekken vinden plaats op 23 oktober 2019.

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.