Email

Menu

Docent Interieurbouw in Venlo


Ben jij een innovatieve vakman op het gebied van hout en meubel? En ben jij goed in het begeleiden van studenten? En het beste in hen naar boven halen? Solliciteer dan nu naar deze mooie baan! Kom creëren!  


Wat ga je doen als docent interieurbouw?
Je geeft les aan onze studenten van de opleidingen Meubelmaker / (Scheeps-) Interieurbouwer, Allround Meubelmaker / (Scheeps-) Interieurbouwer en Werkvoorbereider Meubelindustrie / (Scheeps-) Interieurbouw. De lessen die je voorbereidt en verzorgt, geef je op mbo niveau 2, 3 en 4. Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. En samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs. 
Dit vak bestaat natuurlijk ook uit praktijklessen. Je geeft duidelijk instructies en houdt nauw toezicht op de studenten, daarnaast waarborg jij de veiligheid in de klas
Je komt te werken bij het Gilde Creatie en Design College op de locatie Hagerhofweg in Venlo.  
Kijk voor meer informatie over deze vakschool op www.gildecreatiedesigncollege.nl
Meer weten over de opleidingen binnen interieurbouw? Kijk dan op www.gildecreatiedesigncollege.nl/opleidingen/interieurbouwer

Jouw talent en ambitie
Je bent een proactieve, oplossingsgerichte teamplayer. Als professional in de interieurbouw ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied en heb je de vaardigheid om jouw kennis en kunde met enthousiasme over te brengen op onze studenten. Bij voorkeur heb je een 2e graad docentenbevoegdheid of ben je in het bezit van een pedagogisch didactische aantekening. We staan echter zeker ook open voor zij-instromers met ervaring in de interieurbouw en een afgeronde hbo opleiding plus de bereidheid een pedagogisch didactische aantekening te behalen. 
En verder heb je:

  • vaardigheid in het motiveren van studenten;
  • bij voorkeur vaardigheid in het toepassen van diverse didactische methoden en technieken;
  • sterke affiniteit met het (middelbaar beroeps) onderwijs en bij voorkeur kennis van de ontwikkelingen in het onderwijs;
  • expertise op het gebied van interieurbouw; 
  • bij voorkeur een netwerk in interieurbouwbranche; 
  • een ondernemende, onderzoekende en innoverende werkhouding.

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod
Het betreft een functie voor 0,2 – 0,6 fte, waarbij het aantal uren en werkdagen in overleg met jou worden bepaald. Wij bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar, met de intentie om deze bij onveranderde formatie behoefte te verlengen. De gewenste startdatum is 1 januari 2020. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Krista Theelen, teammanager sector Techniek, via telefoonnummer 06 137 09 309. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 22 oktober 2019 online in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken
De gesprekken vinden plaats op 29 oktober 2019.

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.