Menu

Docent ICT beheer in Venray


Deel jij graag jouw kennis van de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied? Heb jij ruime ervaring in de ICT-branche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen als docent ICT Beheer?
De docent ICT Beheer ontwikkelt, draagt kennis, vaardigheden en houdingsaspecten die horen bij het eigen leer- en/of vakgebied over aan studenten; draagt bij aan de onderwijsontwikkeling en vernieuwing op het eigen leer-en/of vakgebied; levert in teamverband een bijdrage aan het studentenbeleid en draagt bij aan activiteiten van de organisatorische eenheid.
Je verzorgt onderwijs in verschillende vormen. Behalve het verzorgen van een aantal klassikale instructies ligt de nadruk op het intensief begeleiden van individuele studenten en projectgroepen tijdens hun studie op school en tijdens stage- en afstudeeropdrachten. Ook draag je bij aan de ontwikkeling van lesmateriaal en de verdieping van de opleiding ICT Beheer. Samen met je collega’s realiseer en stimuleer je vanuit de uitvoering van uiteenlopende teamtaken, een uitdagende leer- en werkomgeving.
Je komt te werken bij het Gilde ICT College standplaats Venray.
Kijk voor meer informatie over deze vakschool op www.gildeictcollege.nl

Jouw talent en ambitie:
Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer.
En verder heb je:

  • minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding; 
  • sterke affiniteit met (middelbaar beroeps)onderwijs;
  • het talent om op gevorderd niveau kennis en kunde over te dragen aan studenten over:
    • Het ontwerpen, installeren, beheren en beveiligen van open source, soho netwerken en datacentra-achtige omgevingen, client-,server- en networkinghardware.
    • (aantoonbare) Kennis van Microsoft certificering(actuele MCSE) of Linux certificering(Linux Essentials, LPIC) of Cisco certificering(CCNA) , Comptia Certificering(security) of gelijksoortige kennis van Powershell scripting.

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod
Het betreft een functie voor 1,0 fte. Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar. De gewenste startdatum is 01-09-2019. Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Bertie Bovens-Vaes, teammanager, via telefoonnummer 06 571 208 91.
Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 21-08-2019 in te sturen via de Actieknop Solliciteren. 

Datum gesprekken
De gesprekken vinden plaats op 29-08-2019. 

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.