Menu

Docent Engels in Venlo – parttime


In verband met zwangerschapsverlof van onze collega zijn wij op zoek naar een Docent Engels die ons team in Venlo vanaf december tijdelijk komt versterken.


Wat ga je doen als docent Engels?
Als docent Engels help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis van de Engelse taal. Je staat voor de klas en houdt je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen op mbo-niveau 3 en 4, voor zowel BOL als BBL. De lessen probeer je vanuit de beroepscontext te laten aansluiten bij de belevingswereld van de studenten en de branchegerichte praktijklessen. Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. Samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs.

Je komt te werken bij het Gilde Zorgcollege op de locatie Groenveldsingel 40 in Venlo.
Voor meer informatie over deze vakschool en de opleidingen kijk je op Gilde Zorgcollege

Jouw talent en ambitie
Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met een afgeronde 2e graad lerarenopleiding Engels of je bent bezig met de afronding van de docentenopleiding Engels.
Je bent per direct beschikbaar.
En verder ben je: 
• vakdidactisch en pedagogisch sterk;
• goed in het lesgeven aan niveau 3 en 4 leerlingen;
• in staat om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van nieuwe lesmaterialen;
• vaardig in het toepassen van diverse didactische methoden en technieken;
• bekend met het gebruik van ICT-middelen binnen een lessituatie.

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.000 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 9.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod
Het betreft een tijdelijke functie in verband met zwangerschapsvervanging. De omvang is 0,24 fte, op dit moment verdeeld over 3 dagdelen, namelijk: dinsdag, donderdag en vrijdagochtend. Indien één van deze momenten niet schikt, kan er gekeken worden naar een andere planning.
De startdatum is 1 december 2019 en de verwachte einddatum 1 mei 2020.
Je komt in dienst bij Gilde Contract. Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform ons eigen arbeidsvoorwaardenreglement.
Voor interne kandidaten die bij Gilde Opleidingen in dienst zijn, geldt dat zij een tijdelijke uitbreiding krijgen op hun huidige aanstelling.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Inge Koppers-Lommen,
Teammanager Gilde Zorgcollege via telefoonnummer 06 100 209 97.
Mocht je problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 27 september 2019 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken
De gesprekken worden in overleg gepland.