Email

Menu

Docent Engels en bedrijfseconomie (retail)

Docent Engels en bedrijfseconomie (retail)

Ben jij die enthousiaste collega met kennis en ervaring op het gebied van het vak Engels én affiniteit met Retail & Commerciële beroepen? En wil jij niets liever dan onderwijs verzorgen en onze studenten helpen met het beheersen en verbeteren van de Engelse taal?

Wat ga je doen als docent Engels en bedrijfseconomie?
Als docent Engels help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis van de Engelse taal. Daarnaast geef je ook vakinhoudelijke lessen voor bedrijfseconomie, sales en internationale handel. Deze functie zorgt ervoor dat je beide zult afwisselen, waarbij jouw affiniteit of ervaring in de retail of commercie ook terug te zien is. Je staat voor de klas en houdt je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen en examens op mbo-niveau 3/4. 
Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. Samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs. Tevens zul je ook participeren in stagebezoeken (commerciële/internationale bedrijven) met eventueel trajectbegeleiding en studentwerving.

Je komt te werken bij de sector Economie (onderdeel van Economie & Technologie) op de locatie Venray. 

Jouw talent en ambitie
Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met een afgeronde 2e graad lerarenopleiding (Engels) of afgeronde HBO opleiding in de richting Retail en/of Commercie met onderwijservaring.   
En verder ben je:
•    vakdidactisch en pedagogisch sterk; goed in het lesgeven en coachen van niveau 3/4 leerlingen; 
•    heb je aantoonbare affiniteit heeft met Retail en Sales beroepen 
•    op de hoogte van de ontwikkelingen in het (MBO) onderwijs;
•    in staat om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van nieuwe lesmaterialen;
•    op de hoogte van - en heb je gevoel voor het signaleren van commerciële ontwikkelingen en trends op de markt en kun je deze linken aan je lessen
•    in staat om op gevorderd niveau kennis en kunde over te dragen aan studenten over het vak Engels.

Als je ervaring hebt als docent in de Retail en Commercie of praktijkervaring hebt in de Retail en Commercie en je bent bekent met lesgeven in de vakken bedrijfscommunicatie, opstellen accountplan en CRM systemen dan nodigen wij jou ook graag uit om te solliciteren. 

Wij zijn Gilde Opleidingen
Gilde Opleidingen wil zich onderscheiden door studentenzorg; we bieden onze studenten maatwerk dat past bij ieders talent en ontwikkelvraag. We zijn een regionaal ROC met sterke wortels in Noord- en Midden Limburg, dat samen met ons externe netwerk kleinschalig onderwijs biedt in een vertrouwde omgeving, aan jongeren en volwassenen. Het optimaal begeleiden en ontzorgen van onze studenten en het verhogen van onze studenttevredenheid, rendementen en studentenbereik staan daarbij centraal. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld en dat binnen een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl .

Waar zorgen wij voor?
Het betreft een functie voor de duur maart t/m augustus 2021 voor de invulling van 0,5 fte. Gewenste werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag met een gewenste startdatum is 1-3-2021. Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao-mbo, minimum €2.915,- en maximum €4.359,- op fulltime basis. Dit wordt aangevuld met een volledige 13e maand en natuurlijk 8% vakantietoeslag. 
Om ervoor te zorgen dat jij je werk zo optimaal mogelijk kunt uitvoeren krijg je bij deze functie een laptop en telefoon voor zakelijk gebruik.  
Daarnaast bieden we mooie primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao-mbo plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid (digitaal) cursusprogramma van de GO!cademy. 

Meer weten? Laat van je horen
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Wendy Bussemakers-Vervoort, teammanager, via telefoonnummer 06 101 401 99. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Kom solliciteren!
Herken jij jezelf in het profiel en voldoe je aan wat wij vragen? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 25 januari 2021 in te sturen. 
Alleen sollicitaties via onze eigen WerkenBij website 'klik hier' worden meegenomen in de selectie procedure. Solliciteer door naast de vacaturetekst op de knop “Solliciteren” te klikken en vul jouw gegevens in, inclusief CV en motivatiebrief. 

Vervolg stappen na jouw online sollicitatie
Nadat de reactie termijn is verstreken, zal de selectie plaatsvinden waarna je van ons reactie krijgt. Ben jij diegene die we graag willen spreken? Houd dan donderdag 4 februari 2021 vrij in je agenda voor de selectiegesprekken met de interviewers. 

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.