Email

Menu

Docent Engels 

 

 

Docent Engels 

Ben jij die enthousiaste collega met kennis en ervaring op het gebied van het vak Engels? En wil jij niets liever dan onderwijs verzorgen en onze studenten helpen met het beheersen en verbeteren van de Engelse taal? 


Wat ga je doen als docent Engels? 
Als docent Engels help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis van de Engelse taal. Dit doe je binnen het team waar onze leerlingen ook vakinhoudelijke lessen in de Travel en Leisure branche krijgen. Je staat voor de klas en houdt je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen en examens op mbo-niveau 2/3/4.  Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. Samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs. Je komt te werken op de Laaghuissingel 4 in Venlo.

 

Jouw talent en ambitie 
Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met een afgeronde 2e graad lerarenopleiding Engels. 
 

En verder ben je: 

·      vakdidactisch en pedagogisch sterk; goed in het lesgeven en coachen van niveau 3/4 leerlingen;  

·      heb je aantoonbare affiniteit heeft met Travel en Leisure beroepen;  

·      op de hoogte van de ontwikkelingen in het (MBO) onderwijs; 

·      in staat om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van nieuwe lesmaterialen; 

·      op de hoogte van - en heb je gevoel voor het signaleren van commerciële ontwikkelingen en trends op de markt en kun je deze linken aan je lessen ;

·      in staat om op gevorderd niveau kennis en kunde over te dragen aan studenten over het vak Engels. 

 

Wij zijn Gilde Opleidingen 
Gilde Opleidingen heeft een traditie in vakonderwijs met sterke wortels in Noord- en Midden-Limburg. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld. Wij geloven in het echte werk, het ambacht, van vakmensen. Binnen een groot netwerk brengen we kleinschalig onderwijs in de praktijk. In een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl.

 

Ons aanbod
Het betreft een functie voor 0,15 - 0,20 fte tot en met halverwege periode 4. De gewenste startdatum is in overleg zo snel mogelijk. Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao-mbo, minimum €2.961,- en maximum €4.429,- op fulltime basis. Dit wordt aangevuld met een volledige 13e maand en natuurlijk 8% vakantietoeslag. Daarnaast bieden we mooie primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao-mbo plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid (digitaal) cursusprogramma van de GO!cademy.  

 

Meer weten? 
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Twan Krebbers, teammanager, via telefoonnummer 06 10523481. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl. 

 

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 28 november 2021 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

  

Datum gesprekken
De gesprekken zullen plaatsvinden op 2 en 3 december.

Acties