Email

Menu

Docent(en) Zomerschool (NT2)

Reizen onzeker deze zomer? Kom op onvergetelijke reis bij onze Zomerschool!

Docent(en) Zomerschool (NT2)

Gilde zomerschool impressie

 

 

De Zomerschool biedt extra ondersteuning op het gebied van taal en studievaardigheden aan onze (veelal anderstalige) studenten en studenten die doorstromen naar een hoger leerjaar/ niveau. Het doel van de Zomerschool is om studenten op een zo krachtig mogelijke manier voor te bereiden op de start van het schooljaar in hun (nieuwe) opleiding.

Ben jij die (NT2) topper die tijdens de zomervakantie (week 33 en 34) met onze studenten aan de slag wil in de Zomerschool? Wil jij onze studenten op het gebied van Nederlandse taal middels een inspirerend programma zo goed mogelijk voorbereiden op de start bij Gilde Opleidingen en wil jij een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de Zomerschool?

Wat ga je doen als docent in de Zomerschool?

Als docent Zomerschool bereid je onze (toekomstig), veelal anderstalige studenten gedurende twee weken zo goed mogelijk voor op de start van het schooljaar bij Gilde Opleidingen. Dit doe je door het bieden van een gedifferentieerd programma, waarvan lessen Nederlands (NT2) een kritisch onderdeel uitmaken. Je werkt samen met een team enthousiaste docenten. Jullie hebben de gezamenlijke opdracht om het onderwijs van de Zomerschool zo betekenisvol mogelijk te maken voor onze studenten.

Jouw talent en ambitie

·        Je bent enthousiast, betrokken en gedreven;

·        Je neemt initiatief;

·        Je hebt bij voorkeur ervaring met taalonderwijs NT2

·        Je hebt kennis van het MBO;

·        Je vindt het leuk om met jongvolwassenen te werken;

·        Je bent vakdidactisch en pedagogisch sterk;

·        Je bent staat om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van het zomerprogramma.

 

Wij zijn Gilde Opleidingen

Jonge anderstalige talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is één van de prachtige doelstellingen waar we bij Gilde Opleidingen aan werken. Samen maken we het verschil voor de anderstalige talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen.

Ons aanbod

Wij bieden je in eerste instantie een contract voor de duur van het project. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature of over de sollicitatieprocedure? Dan kun je contact opnemen met Carly Zenhorst of Chantal Kleuters via c.zenhorst@rocgilde.nl of c.kleuters@rocgilde.nl

Reageer!

Wij zoeken meerdere enthousiaste docenten voor onze Zomerschool! Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 9 mei 2021 in te sturen via werkenbij.gildeopleidingen.nl

Datum gesprekken

De gesprekken vinden plaats op 17 en 18 mei 2021.

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature