Email

Menu

Flexibel inzetbare Docent AVO Contractonderwijs

 

Flexibel inzetbare Docent AVO Contractonderwijs  

  

Ben jij die flexibele docent die affiniteit heeft met de diverse AVO vakken en wil je deze overbrengen aan onze studenten? 

 

Wat ga je doen als docent AVO? 
Als docent AVO help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis van de Nederlandse en Engelse taal, rekenen en burgerschap. Je staat voor de klas en houd je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen op mbo-niveau 2, 3 en 4 in het contractonderwijs. Samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs. Binnen het contractonderwijs geef je les aan medewerkers van bedrijven die een opleiding op maat volgen bij Gilde Opleidingen. Je inzet zal niet constant zijn omdat er soms heel veel groepen kunnen zijn en dan ineens weer heel weinig. We zoeken bij voorkeur een ZZP'er die zeer flexibel is, die niet bang is om te reizen en eventueel te overnachten. Je straalt vak volwassenheid uit, kunt goed zelfstandig werken en begrijpt wat het betekent om met en in bedrijven te werken.

 

Jouw talent en ambitie
Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met een afgeronde 2e graad lerarenopleiding Nederlands of Engels. 
En verder ben je:
- op de hoogte van de ontwikkelingen in het mbo-onderwijs; 
- in staat om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van nieuwe lesmaterialen; 
- vaardig in het motiveren van studenten; 
- vaardig in het toepassen van diverse didactische methoden en technieken; 
- bekend met het gebruik van ICT-middelen binnen een lessituatie; 
- in staat om op gevorderd niveau kennis en kunde over te dragen aan studenten over de vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap. 

 

Wij zijn Gilde Opleidingen 
Gilde Opleidingen heeft een traditie in vakonderwijs met sterke wortels in Noord- en Midden-Limburg. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld. Wij geloven in het echte werk, het ambacht, van vakmensen. Binnen een groot netwerk brengen we kleinschalig onderwijs in de praktijk. In een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl

 

Ons aanbod 
De vacature zal flexibel worden ingevuld. Gewenste startdatum is zo snel mogelijk. We zoeken bij voorkeur een ZZP'er die zeer flexibel inzetbaar is en een grote reisbereidheid heeft.  

 

Meer weten? 
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Susanne Smeets, teammanager Gilde Bedrijfsopleidingen via telefoonnummer  06 - 23946477. Indien je vragen hebt over de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Sabine Bours, Adviseur Werving & Selectie via telefoonnummer: 06 - 206 804 04

 

Reageer! 
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 12 september 2021 in te sturen via de Actieknop Solliciteren. 

 

Alleen sollicitaties via onze eigen werkenbij website werken bij Gilde worden meegenomen in de selectie procedure. 

Acties