Email

Menu

Docent applicatie ontwikkelaar/ software developer

 


Docent applicatie ontwikkelaar/ software developer

Ben jij die software developer die graag de generatie van nu wil opleiden en ondersteunen? Heb je zelf de nodige ontwikkelingen gezien en ervaring opgedaan binnen de ICT branche? Maar houd jij je ook nog steeds bezig met de laatste ontwikkelingen op ICT vlak zoals databases, PHP en informatiesystemen? 
Dan ben jij wellicht onze nieuwe docent ICT met specialisatie applicatie ontwikkeling!  


Wat ga je doen als docent applicatie ontwikkeling?
De docent applicatie ontwikkeling draagt kennis, vaardigheden en houdingsaspecten die horen bij het eigen leer- en/of vakgebied over aan studenten voor hun beroep. Als ervaren ICT professional ben jij in staat bij te dragen aan de onderwijsontwikkeling binnen de opleiding ICT. Tevens blijf  je vernieuwend en up to date op het eigen leer-en/of vakgebied
Je verzorgt onderwijs in verschillende vormen. Behalve het verzorgen van een aantal klassikale instructies ligt de nadruk op het intensief begeleiden van individuele studenten en projectgroepen tijdens hun studie op school en tijdens stage- en afstudeeropdrachten. Je levert een (continue) bijdrage aan de ontwikkeling van lesmateriaal en de verdieping van de opleiding applicatieontwikkeling. Samen met je collega’s realiseer en stimuleer je vanuit de uitvoering van uiteenlopende teamtaken, een uitdagende leer- en werkomgeving.
Je komt te werken bij de sector economie en technologie, opleiding ICT op de locatie Bredeweg, Roermond. Kijk voor meer informatie over deze vakschool op www.gildeictcollege.nl

Jouw talent en ambitie
Als docent applicatie ontwikkeling binnen Gilde ben jij een proactieve, stimulerende, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer die passie voor het vak uitstraalt en op de hoogte blijft van ontwikkelingen op ICT vlak.
En verder heb je:

  • minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding; of bereid deze te behalen;
  • sterke affiniteit met (middelbaar beroeps)onderwijs en/of opleidingen en begeleiden van leerlingen;
  • het talent om op gevorderd niveau kennis en kunde over te dragen aan studenten over:
  • relationele Databases, MySQL en MS SQL Server;
  • PHP, JavaScript en jQuery; 
  • object-georiënteerd Programmeren; bij voorkeur C#; Java en/of  C++;
  • informatie systemen, voornamelijk het functioneel en technisch ontwerp;
  • analyse, ontwerp, vormgeving en testen van applicaties en kennis van UML.


Wij zijn Gilde Opleidingen
Gilde Opleidingen wil zich onderscheiden door studentenzorg; we bieden onze studenten maatwerk dat past bij ieders talent en ontwikkelvraag. We zijn een regionaal ROC met sterke wortels in Noord- en Midden Limburg, dat samen met ons externe netwerk kleinschalig onderwijs biedt in een vertrouwde omgeving, aan jongeren en volwassenen. Het optimaal begeleiden en ontzorgen van onze studenten en het verhogen van onze studenttevredenheid, rendementen en studentenbereik staan daarbij centraal. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld en dat binnen een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod
Het betreft een functie voor 0,5 fte. Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur tot einde schooljaar. De gewenste startdatum is1 januari 2021.
Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao-mbo, minimum €2.915,- en maximum €4.359,- op fulltime basis. Dit wordt aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature?
Dan kun je contact opnemen met Bertie Bovens-Vaes, teammanager, via telefoonnummer 06 571 208 91.
Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 1 december 2020 in te sturen via de Actieknop Solliciteren. 
Alleen sollicitaties via onze eigen werkenbij website werkenbij.gildeopleidingen.nl worden meegenomen in de selectie procedure.

Datum gesprekken
De gesprekken worden gepland in overleg. 

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.