Email

Menu

Docent Algemene Vakken 

 

Docent Algemene Vakken 

Ben jij die flexibele docent die affiniteit heeft met de diverse AVO vakken en wil je deze overbrengen aan onze studenten? 

Wat ga je doen als Docent Algemene Vakken? 
Als docent AVO help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis van de Nederlandse en Engelse taal, rekenen en burgerschap. Je staat voor de klas en houd je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen op mbo-niveau 2, 3 en 4. Samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs. Je houdt je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen en examens op mbo-niveau 2, 3 en 4. Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie en woont overleggen bij. Samen met het AVO-team, ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs. Je komt te werken bij de sector Techniek (onderdeel van Economie & Technologie) op de locatie Hagerhofweg te Venlo.


Wie ben jij?
Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met een afgeronde 2e graad lerarenopleiding Nederlands of Engels. 

En verder ben je: 

  • Op de hoogte van de ontwikkelingen in het mbo-onderwijs;
  • In staat om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van nieuwe lesmaterialen; 
  • Vaardig in het motiveren van studenten; 
  • Vaardig in het toepassen van diverse didactische methoden en technieken; 
  • Bekend met het gebruik van ICT-middelen binnen een lessituatie; 
  • In staat om op gevorderd niveau kennis en kunde over te dragen aan studenten over de vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap. 


Wij zijn Gilde Opleidingen 
Gilde Opleidingen heeft een traditie in vakonderwijs met sterke wortels in Noord- en Midden-Limburg. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld. Wij geloven in het echte werk, het ambacht, van vakmensen. Binnen een groot netwerk brengen we kleinschalig onderwijs in de praktijk. In een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl. 

Ons aanbod 
Het betreft een functie voor 0,8 fte, in eerste instantie voor de duur van een jaar. De startdatum is 1 februari 2022. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, minimaal €2961,- en maximaal €4429,-, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten? 
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Anouk Dolmans teammanager AVO via telefoonnummer 06-18458030. Indien je vragen hebt over de sollicitatieprocedure neem dan contact op via solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer! 
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 23 januari 2022 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Acties