Email

Menu

Docent Algemene vakken

 


Docent Algemene vakken

Ben jij die flexibele allround collega met kennis en ervaring op het gebied van Nederlands, rekenen & burgerschap? En wil jij niets liever dan het onderwijs verzorgen en onze studenten helpen met het beheersen en verbeteren van de Nederlandse taal, aangevuld met rekenen & burgerschap?

Wat ga je doen als docent Algemene vakken?
Als docent Algemene vakken help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis van de Nederlandse taal, rekenen en burgerschap. Je staat voor de klas en houdt je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen op mbo-niveau niveau 2, 3 en 4 . De lessen probeer je vanuit de beroepscontext te laten aansluiten bij de belevingswereld van de studenten en de branchegerichte praktijklessen. Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. Samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs.

Jouw talent en ambitie
Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met een afgeronde 2e graad lerarenopleiding Nederlands of je bent bezig met de afronding van de docentenopleiding Nederlands;.
En verder ben je:

  • vakdidactisch en pedagogisch sterk;
  • goed in het lesgeven aan niveau 2, 3 en 4 studenten; 
  • bij voorkeur bekend met lesmethode Taalblokken en Rekenblokken ;
  • op de hoogte van de ontwikkelingen in het mbo-onderwijs;
  • in staat om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van nieuwe lesmaterialen;
  • vaardig in het motiveren van studenten;
  • vaardig in het toepassen van diverse didactische methoden en technieken;
  • bekend met het gebruik van ICT-middelen binnen een lessituatie.

Wij zijn Gilde Opleidingen
Gilde Opleidingen heeft een traditie in vakonderwijs met sterke wortels in Noord- en Midden-Limburg. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld. Wij geloven in het echte werk, het ambacht, van vakmensen. Binnen een groot netwerk brengen we kleinschalig onderwijs in de praktijk. In een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod
Het betreft een functie voor 0,2 – 0,6 fte. Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar. De gewenste startdatum is in overleg, zo spoedig mogelijk. Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen Drs. Susanne Smeets, Teammanager Algemene Vakken Sector Techniek, via telefoonnummer 06 239 464 77. Vragen over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar solliciteren@rocgilde.nl 

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 4 oktober 2020 online in te sturen via de Actieknop Solliciteren.
Alleen sollicitaties via onze eigen werken bij website werkenbij.gildeopleidingen.nl worden meegenomen in de selectie procedure

Datum gesprekken
De gesprekken worden in overleg gepland.

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.