Email

Menu

Docent Agogiek - Venray 0,6 fteDocent Agogiek in Venray 

Wij zoeken een enthousiaste docent met ruime kennis van het agogisch vakgebied.

Wat ga je doen als docent agogiek?

Als docent agogiek breng je kennis, vaardigheden en passie over aan onze studenten van niveau 3&4. Dit doe je door het verzorgen van onderwijs en begeleiden van onze studenten op school en tijdens de beroepspraktijkvorming. Ook ben je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs.
Samen met een team van collega’s halen wij het beste uit onze studenten.
Je komt te werken bij het Gilde Zorgcollege en de Gilde School voor Pedagogiek, beide in Venray. 
Kijk voor meer informatie over deze vakscholen op Gilde Zorgcollege www.gildezorgcollege.nl en Gilde School voor Pedagogiek www.gildeschoolvoorpedagogiek.nl

Jouw talent en ambitie 
Je bent in het bezit van minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding (bij voorkeur heb je een afgeronde tweede graad lerarenopleiding) en hebt ruime ervaring binnen het agogisch vakgebied. 
En verder ben je:

  • een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met affiniteit voor (middelbaar beroeps) onderwijs;
  • breed inzetbaar op vakken binnen het agogische vakgebied;
  • in staat om op gevorderd niveau kennis en kunde coachend over te dragen aan studenten;
  • vaardig in het toepassen van diverse (digitale) didactische methoden en technieken;
  • bij voorkeur ervaren in het onderwijs.


Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod 
De omvang voor deze functie betreft 0,5 fte tot 1,0 fte. Wij bieden je in eerste instantie een contract voor de duur van 1 jaar. De startdatum is 1-8-2020. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Jadranka Lekic, teammanager Gilde Zorgcollege en de Gilde School voor Pedagogiek via telefoonnummer 06 229 717 95.
Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 3 juni 2020 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken
De gesprekken vinden plaats op woensdag 10 juni tussen 9.00-12.00 uur en donderdag 11 juni tussen 13.00-17.00 uur. 

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.