Email

Menu

DirectiesecretaresseDirectiesecretaresse 

Heb jij ruime ervaring met organiseren en administratieve werkzaamheden én ben jij een echte duizendpoot? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan op deze dynamische functie!

Wat ga je doen als directiesecretaresse?

Als eerste aanspreekpunt voor bezoekers ben jij het visitekaartje van de sector. Je verricht alle voorkomende secretariële werkzaamheden: je maakt onder andere afspraken, beheert de agenda van de directeur en onderkent daarbij het belang van de te maken afspraken en het vervullen van een buffer- en vertrouwensfunctie. Je houdt rekening met de gestelde prioriteiten. Daarnaast ondersteun je (management)overleggen en bied je uiteraard administratieve ondersteuning op basis van globale afspraken. Dit alles zorgt er uiteindelijk voor dat op het einde van de dag de zaken binnen jouw organisatieonderdeel op orde zijn en processen goed lopen.
Je komt te werken bij de sector Health & Hospitality op de locatie Kerkveldlaan 1 te Roermond en 1 dag per week Laaghuissingel 4 te Venlo.

Jouw talent en ambitie 
Wij zijn op zoek naar iemand die flexibel, leergierig en representatief is en die ervaring heeft binnen een dynamische omgeving. Deze functie vergt een grote mate van zelfstandigheid, maar jij werkt ook graag en moeiteloos met anderen samen. 
Daarnaast ben jij:

  • zeer sterk in schriftelijke en mondelinge communicatie; jij werkt documenten, e-mails en brieven foutloos uit;
  • ervaren in het organiseren, notuleren en voorbereiden van vergaderingen en besprekingen; 
  • kundig in het zelfstandig afhandelen van telefoon- en mailverkeer en een zorgvuldige verwerking van de in- en uitgaande post;
  • goede beheersing van Officepakket (OneNote, Word, Excel, PowerPoint);
  • diegene die we graag erbij hebben als collega, als een proactieve spin in het web en als sociaal integer en aangenaam persoon. 

Concreet zoeken we naar iemand met:

  • een afgeronde MBO4 opleiding of vergelijkbaar i.v.m. jouw positie als directiesecretaresse;
  • aantoonbare werkervaring als management- of directiesecretaresse. 


Wij zijn Gilde Opleidingen
Gilde Opleidingen wil zich onderscheiden door studentenzorg; we bieden onze studenten maatwerk dat past bij ieders talent en ontwikkelvraag. We zijn een regionaal ROC met sterke wortels in Noord- en Midden Limburg, dat samen met ons externe netwerk kleinschalig onderwijs biedt in een vertrouwde omgeving, aan jongeren en volwassenen. Het optimaal begeleiden en ontzorgen van onze studenten en het verhogen van onze studenttevredenheid, rendementen en studentenbereik staan daarbij centraal. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld en dat binnen een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod
Het betreft een functie van 0,6 fte. Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van 1 jaar. De gewenste startdatum is 1 oktober 2020 of zo spoedig mogelijk. Het salaris is ingedeeld in schaal 6 van de cao-mbo, minimum €1.927,- en maximum €2.805,- op fulltime basis. Dit wordt aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy. 

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Josette Drummen, Adjunctdirecteur Sector Health & Hospitality, via telefoonnummer 06-13 52 28 37.
Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 17 september 2020 in te sturen via de Actieknop Solliciteren. 
Alleen sollicitaties via onze eigen werkenbij website werkenbij.gildeopleidingen.nl worden meegenomen in de selectie procedure.

Datum gesprekken
De gesprekken vinden plaats op 24 september 2020.

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.