Email

Menu

Content Specialist

 

 

Content Specialist

Wil jij je ervaring met redactie, social media en contentmarketing inzetten om samen met ons te werken aan betekenisvol werk? Wij zoeken een content specialist met scherpe schrijfskills en het talent om informatie om te zetten in goed scorende social posts, krachtige nieuwbrieven en sterke communicatie-uitingen. Iemand die ervan smult om kennis te vertalen naar aantrekkelijke en activerende content en die mensen kan meenemen in de online wereld.

Wat ga je doen als Content Specialist?

Samen met je collega’s van het team Marketing en Communicatie voer je de content marketingstrategie van Gilde Opleidingen uit. Je houdt verschillende contentkalenders bij en zorgt ervoor dat alle content volgens deze planning gepubliceerd wordt. Ook ontwikkel je met je collega’s een nieuwe tone of voice voor allerlei content. Je weet welke content het beste past bij de verschillende socialmediakanalen en adviseert collega’s daarover. Je bedenkt en schrijft pakkende copy voor mailings, campagnes, cases, testimonials, blogs, artikelen en whitepapers. Je zorgt voor aantrekkelijke visuals die je deelt op social media. Zo nodig regisseer je ook de productie van podcasts, infographics, foto’s, illustraties, animaties of video’s. Je bedenkt niet alleen content, maar voert ook allerlei redactieklussen uit voor opdrachtgevers. Denk aan interviewen, nieuwsbrieven samenstellen, teksten redigeren en bijeenkomsten verslaan.  In deze rol werk je nauw samen met de online marketeer en met de communicatieadviseurs voor onze vakscholen.

Wie ben jij?

Onze nieuwe collega is een vak volwassen specialist die aantoonbare ervaring heeft opgedaan in een soortgelijke functie. Met jouw scherpe schrijfskills en goed gevoel voor beeld weet je de juiste snaar te raken. Je positieve -, oplossingsgerichte - en vooral creatieve houding is een echte aanwinst voor het team! Jouw vak is jouw passie! Je bent dan ook volledig op de hoogte van alles wat met social media heeft te maken. Veder beschik je over:

  • Hbo- diploma, bij voorkeur op het gebied van contentmarketing, communicatie, media of journalistiek;
  • Up-to-date kennis van SEO en digitaal toegankelijke content is een pré;
  • Een gezonde assertiviteit, waardoor je goed kunt omgaan met de verwachtingen van opdrachtgevers;
  • Voelsprieten voor politieke en bestuurlijke verhoudingen.

Wij zijn Gilde Opleidingen

Gilde Opleidingen heeft een traditie in vakonderwijs met sterke wortels in Noord- en Midden-Limburg. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld. Wij geloven in het echte werk, het ambacht, van vakmensen. Binnen een groot netwerk brengen we kleinschalig onderwijs in de praktijk. In een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod

Het betreft een functie voor 0,7-0,8 fte. Wij bieden je, in eerste instantie, een contract voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid zal dit worden omgezet in een vast dienstverband. De gewenste startdatum is bij voorkeur z.s.m. Het salaris is ingedeeld in schaal 7/8 van de cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Thijs Metsemakers via telefoonnummer 06 -5115 2840. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Anouk Herben, adviseur werving en selectie via 06-1490 0694.

Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 22-04-2021 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.
 

Datum gesprekken

De gesprekken vinden plaats op 28 en 29 april 2021